Woensdag

“Kijk toch eens wat een vreemd ding en ojee het vrouwtje gaat door de knieeen, ze heeft dat ding weer in haar handen, dan is het iets…. wat zou het zijn? Ik ruik niks bijzonders en jij?”
Ik hoef er nog maar bij stil te staan en er naar te kijken of er moet geroken worden.
We waren al vroeg op stap vanmorgen omdat Joop moest slapen vanwege een nachtrit. Soms vind ik dat best vervelend want ik moet dan toch een beetje stil zijn, maar het zag er goed uit de zon scheen, dus we gingen naar buiten, richting de Schelphoek. Het viel wat temperatuur betreft aardig tegen, maar we waren lekker uitgewaaid en opgefrist nadien.
Op de terugweg gelijk even de vleesvoorraad aangevuld.
Vanmiddag nog een rondje met Didi alleen gedaan, dan kan ze lekker doortippelen (en ik ook), met Simba erbij aan de riem dat schiet niet op, die wil overal aan snuffelen en dan staan we meer stil dan dat we lopen. Ik doe nu dus twee korte rondjes in plaats van 1 lange.
We aten spruitjes vanavond, met een schnitzeltje erbij… van de vleesboerderij

Ria Woensdag 20 Januari 2010 at 7:49 pm | | Standaard

vier reacties

Me!

Gatsie, spruitjes. Ik eet ze wel, maar alleen onder protest.

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-01-’10 21:18
Brillie

Een hunnebed in Zeeland?

Brillie, (URL) - 20-01-’10 21:23
Nath

Daar raak je erg lekker wandelen bij de schelpenhoek, ook het “bos” daar is altijd zo heerlijk om te lopen. Dat zijn nou van die kleine dingen die ik wel eens mis. Maar kan nu toch nog een beetje genieten van jouw foto’s en blog ;o)
En spruitjes heeeeeeeeeeeeeerlijk.

Nath, (URL) - 21-01-’10 10:42
Elmar

Met spruitjes hoef ik hier echt niet aan te komen!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 21-01-’10 16:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.