Jong spul

Het wemelt van de kleine kikkertjes in de vijver, ook wel grote dikkerds natuurlijk en bij het langs de vijver lopen is het een geplons van jewelste, dat wordt weer wat volgend jaar, of de huisreiger moet grote honger hebben komende winter. Het is wel leuk om te zien natuurlijk, al dat jonge spul.
Morgen gaan we bij de pups kijken. Ik ben erg benieuwd en hoe dichterbij het komt hoe groter ook mijn twijfels weer worden. Doe ik er wel goed aan, is het niet teveel voor Simba. Aan de andere kant zie ik ook zoals vandaag nu Mister van Ina een dagje bij me is, hoe goed dat eigenlijk altijd gaat, van het begin af aan, die is natuurlijk niet altijd hier, maar als hij er is gaat Simba ook gewoon haar eigen gang en Mister dreutelt er een beetje achteraan.
Een beetje twijfelen mag toch, het zou zo makkelijk zijn als je alles van tevoren kon bekijken. Eerst maar eens zien of ze ons aanstaan morgen en natuurlijk gaat Simba mee, zij heeft de eerste keus.

Mijn computer doet raar, we hebben eerst de foto’s maar eens veilig gesteld en nu afwachten. Ik zit er maar niet teveel achter. Gisteren stond hij steeds vast en later bij het opstarten ging hij een schrijfcontrole doen die niet verder kwam dan 31%, hopelijk valt het mee, ik zet hem maar niet uit nu….dus mocht ik ineens nergens meer gesignaleerd worden dan lig ik plat.

Ria Zaterdag 19 September 2009 at 5:08 pm | | Standaard

negen reacties

Wieneke

Als je er maar niet aan twijfelt om je fotocamera mee te nemen, want ik ben wel weer eens toe aan een paar leuke babyfoto’s ;-)

Wieneke, (URL) - 19-09-’09 18:16
Me!

Spannend de aanschaf van zo’n beest. Hij zal toch een hele tijd weer bij jullie zijn.

Me!, (E-mail ) (URL) - 19-09-’09 18:32
Brillie

Aha, vandaar ik je niet zie op Twitter.

Brillie, (URL) - 19-09-’09 22:43
Elmar

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen morgen, spannend!
Hopelijk begeeft je pc het niet! Laat hem maar snel nakijken!
groetjes en nog een fijne zondag!
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 19-09-’09 22:50
aargh

Mooi diertje, ik heb hier ook een heleboel kikkertjes maar alleen bruine. Je ziet ze bijna niet en moet erg oppassen dat je er niet op trapt.
Veel plezier morgen!

aargh, (URL) - 19-09-’09 23:42
Irene

Ik had vanmiddag ook een bruine in de hand. Ik had hem voor een afgevallen notenboomblaadje aangezien. Die van jullie is mooi felgroen.

Irene, (URL) - 19-09-’09 23:53
ReneSmurf

Dat kikkertje heeft heel andere zorgen, of eigenlijk helemaal geen zorgen, want die weet van niks.

ReneSmurf, (E-mail ) (URL) - 20-09-’09 00:12
Bartacus

Computers zijn niet te vertrouwen ….!

Bartacus, (E-mail ) (URL) - 20-09-’09 11:08
mack

Jouw vingerafdrukken gaan goed.

mack, (URL) - 22-09-’09 21:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.