Plezierig


klik

Van Ina kreeg ik gisteren een puzzeltje dat ik moest leggen en toen dat klaar was zag ik mijn cadeau, dat ik morgen samen met haar in ontvangst ga nemen. Het moet er heerlijk zijn en dat geloof ik graag, we gaan zodoende lekker een dagje relaxen.
Miriam verraste me met een prachtige bos gladiolen, een bon voor Country Garden en vanmorgen nog een borsteltje omdat de andere gebroken was.
Kaarten van Truus en mijn zus die later nog eens langs komen.
We hebben gebarbequed en hielden het zowaar droog onder het eten, later viel er een behoorlijke bui en moesten verhuizen naar de veranda, waar we nog een regendansje deden, we hebben lol gehad.
Vandaag een heel rondje Ellemeet gedaan met Simba, ze had er zin in. Eten gaat minder, ik denk dat ik plaats van een keer per dag het moet gaan verdelen over twee keer, ik kijk het nog even aan en ga vrijdag nog even bij de dierenarts langs, dat hadden we afgesproken.
Verder iedereen bedankt voor de felicitaties!

Ria Woensdag 15 Juli 2009 at 7:50 pm | | Standaard

vier reacties

Redstar

Dat is wel een leuk kado.

OT, je rss doet het niet meer bij mij. Dus ik dacht dat je komkommertijd had :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 15-07-’09 20:29
Brillie

Das best wel lekker…

Brillie, (URL) - 15-07-’09 21:28
Me!

Lekker toch…

Me!, (E-mail ) (URL) - 15-07-’09 21:47
aargh

Nog hartelijk gefeliciteerd ria. Veel plezier op je toplocatie!

aargh, (E-mail ) (URL) - 17-07-’09 09:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.