Haken en andere zaken 2



Ze heeft weer als een roos geslapen, dat is een ander verhaal als Levi erbij is, dan maken ze elkaar blijkbaar wakker. We zijn gelijk maar weer verder gegaan met de sokken, die zie je als je de foto aanklikt. De wanten heb ik als laatste gemaakt, die staan er niet op. De vijver is inmiddels ook stevig genoeg bevroren.
Haren nog geknipt bij tante Miriam en rond een uur of één richting Zuidplein gereden, waar we met Silvia hadden afgesproken zodat die niet zo heel ver hoefde te rijden. Nu is ze weer thuis en ben ik voorlopig weer even uitgehaakt.
Tussendoor heb ik me ook nog eens in de fototoestellen verdiept en deze is het geworden. Hij is al besteld, dus nu maar hopen dat hij er een beetje snel is.
Ria Dinsdag 30 December 2008 at 5:18 pm | | Standaard

dertien reacties

Bart

Vol verwachting voor de eerste foto’s !!

Bart, (URL) - 30-12-’08 19:24
Thérèse

Wat prachtig, leuk van kleur en moeilijk, hoor, zo’n muts. Die pop, hè, is die nog van vroeger? Ik zie tegenwoordig alleen nog maar heel lelijke poppen in een speelgoedwinkel. Ik heb nu voor mijn kleindochter 2 ouderwetse, 2ehands gekocht.
Een heel gezellig oudjaar en alle goeds voor het nieuwe,en voor Joop, ook van Hans!!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 30-12-’08 20:20
Me!

Heel mooi dat gehaakte spul. Dat had ze snel onder de knie, of heb je nog geholpen. En proficiat met je keuze, die zou ik ook gekozen hebben…

Me!, (E-mail ) (URL) - 30-12-’08 21:44
Brillie

Nog even dan is het tijd voor de schaatsronde van Zeeland…

Brillie, (URL) - 30-12-’08 22:45
ria

@Therese: Nee hoor, ze heeft hem nieuw gekregen een hele simpele pop met een kale kop :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 30-12-’08 22:53
RI@&BERT

Zo dat is een knap stukje haakwerk en veel plezier met je fototoestel:-)

RI@&BERT, (URL) - 31-12-’08 08:54
Bolus

Hip toestelletje!

Bolus, (E-mail ) (URL) - 31-12-’08 09:38
Mikelodeon

jeminikkel 14 megapixel al??? Het lijkt me een mooi toestel en je hebt in elk geval een mooie grote display :-)

Mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 31-12-’08 10:09
karin

Ik realiseer me nu ineens dat ik vannacht over haken gedroomd heb!!!!! Ik kan het dus niet. In mijn droom kon ik het ook niet. Tsja.

karin, (URL) - 31-12-’08 13:00
Drs. Johan Arendt Happolati

Erg mooie en lieve foto.
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

Drs. Johan Arendt Happolati, (E-mail ) (URL) - 31-12-’08 23:47
fialas

wat een knusse behaaglijke foto, ik wou dat ik zelf zo’n setje had, en wat heerlijk dat je zo met haar bezig bent geweest.Later zal ze daar heerlijke herinneringen aan hebben, “mijn oma heeft mij haken geleerd”. Maar of ze het blijft doen….

fialas, (E-mail ) (URL) - 31-12-’08 23:51
eM

Mooi hoor. Ik zou het niet kunnen, geef je Jana mijn complies? Grappig dat je net die camera gekozen hebt, deze schijnt favo te zijn bij webloggers die ook foto’s plaatsen! (…kan ff de link niet meer terug vinden…)

eM, - 01-01-’09 02:16
ria

@de Drs: Dank je! Groeten terug.

@Fialas: Ja, zo gaat dat dan hè. Ik heb ook nog de rits van haar capuchon genaaid, zodat hij weer aan haar jas kon en het lusje, zodat ze hem weer op kon hangen. Ik denk wel dat ze het blijft doen, het is echt een frutselmeisje.

@Em: Wat apart van die camera. Yara heeft dit niet zelf gehaakt hoor, dat zou wonderbaarlijk zijn, ze oefent in sliertjes en vasten, die lukken ook al heel aardig. Als ik het zo bekijk moet ik toch eens workshops gaan geven…….

ria, (E-mail ) (URL) - 01-01-’09 02:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.