Kant en klaar



Met van die vroege vogels in huis was het voor ons ook vroeg natuurlijk en hoewel ik altijd best moeite heb met opstaan, zeker 's winters, vind ik het toch wel fijn als ik er eenmaal uit ben met een lange dag voor de boeg. Bij de tandarts was het zo gepiept en daarna hebben we gezellig onze auto's uitgeklopt en gezogen, dat gaat hier wat makkelijker dan thuis. Na de koffie gingen ze weer op huis aan en heb ik de buitenkant van onze auto ook nog maar onderhanden genomen, dat was best nodig na al die 'peeslik' van de laatste tijd en als je lekker bezig bent blijf je vanzelf lekker warm, want koud was het wel vandaag.
Bij de post zat de verjaardags kalender met foto's van het afgelopen jaar, besteld bij de Hema. Erg leuk om te doen en het resultaat is prachtig.
Vorige maand heb ik Ina een fotoboekje gegeven. Ik vind het zelf een erg leuk en betaalbaar cadeautje, vooral ook omdat foto's tegenwoordig nog weinig worden afgedrukt en zo'n boekje is een kant en klaar album.
Ria Vrijdag 12 December 2008 at 7:46 pm | | Standaard

zeven reacties

aargh

Toevallig dat je het over vroege vogels hebt en ook nog deze foto plaatst, ik dacht meteen aan het nieuwsitem van Vara Vroege Vogels van afgelopen week. 50.000 ballonresten op onze stranden! Met onverteerbare touwtjes die veel narigheid veroorzaken, dit zou een illustratie kunnen zijn bij dat artikel! http://vroegevogels.vara.nl/nieuws-item...

aargh, (E-mail ) (URL) - 12-12-’08 21:12
ria

Goh… dat is zeker toevallig. Ik stuur eigenlijk nooit fotoo’s in, op fotoo.nl site ben ik ook al weinig actief, eigenlijk vind ik het allemaal wel best en plaats alleen hier wat, als het eens ergens bij past of zo. Er zijn zoveel mensen die prachtige foto’s maken tegenwoordig ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 12-12-’08 21:26
Redstar

HEt is idd lekker om iets langer te blijven liggen als het winter is, maar gekl veel langer lukt me niet. Vandaag ging zelfs de telefoon heel erg vroeg.. :-( Koud was het idd ja

Redstar, (E-mail ) (URL) - 12-12-’08 22:50
Me!

Met dat weer van de afgelopen weken is een auto niet schoon te houden…

Me!, (E-mail ) (URL) - 13-12-’08 00:11
RI@&BERT

De Hema heeft leuke fotokaleders, -boekjes, -agenda’enz. Geniet van je kalender.

RI@&BERT, (URL) - 13-12-’08 08:54
mikelodeon

Ik ben ook erg blij met de software van de hema en ben heel tevreden over de kwaliteit en ook over de gebruiksvriendelijkheid. Heb al aardig wat leuke cadeautjes zo kunnen maken :-)

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 13-12-’08 17:27
Brillie

Dinsdag ga ik mijn tandarts even opzoeken… gaan we elkaar weer pijn doen..

Brillie, (E-mail ) (URL) - 13-12-’08 17:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.