Gedoofd is uitIk kan nu natuurlijk wel blijven doen of er niets aan de hand is, maar het vreet en ik wil het eigenlijk gewoon maar kwijt, Silvia gaat Cor verlaten. Sil is degene die niet meer gelukkig is, het vuur is uit!
Natuurlijk speelt het al een tijd en was ik niet de enige die het aan zag komen.
Er is opluchting aan de ene, verdriet en onbegrip aan de andere kant, noem het allemaal maar op, maar nu de stap gezet is komen ook de praktische zaken aan de orde natuurlijk, zoals woonruimte voor Silvia en de kinderen in Nijkerk. Ze staat al geruime tijd ingeschreven, maar ook daar zijn de lijsten lang.
Hopelijk verloopt alles rustig zonder al teveel problemen en kunnen de kinderen bij allebei de ouders gelukkig zijn en hun eigen plekje hebben, want dat is wel de bedoeling. En ook wij blijven gewoon van Cor houden, als de vader van onze kleinkinderen en een goeie (ex) schoonzoon.
Met de caravan als rustige uitwijkbasis voor de weekenden, zonder allerlei nachtelijke escapades, want daar hebben we geen behoefte aan en jammer genoeg zorgde dat vanmorgen al voor de nodige spanning, want of we nu willen of niet, we hebben er weer wel mee te maken.
En natuurlijk maakt Joop zich zorgen en moet ook hij nog erg aan het idee wennen, want natuurlijk vertel ik niet alles wat ik al lang weet, omdat ik altijd maar iedereen in bescherming wil nemen....
Ria Zondag 06 Januari 2008 at 6:02 pm | | Standaard

zestien reacties

Mike(lodeon)

Wat een rot bericht maar als je niet gelukkig bent dan moet je daaraan werken. En de kinderen in co-ouderschap opvoeden kan heel goed. Sterkte voor jou en Joop in elk geval

Mike(lodeon), (E-mail ) (URL) - 06-01-’08 18:34
Bart

Dit zijn niet de meest vrolijke posten van je weblog :-( Sterkte ermee !!

Bart, (URL) - 06-01-’08 18:45
aargh

En je blijft altijd maar moeder, hoe groot ze ook zijn. Heel veel succes met z’n allen bij alle hektiek die dit met zich meebrengt!

aargh, (E-mail ) (URL) - 06-01-’08 19:18
Wieneke

Oh, wat rot voor iedere betrokkene. Je kunt er niets aan doen: je staat er bij en je kijkt er naar. Behalve dan natuurlijk steunen waar je kunt. Sterkte!

Wieneke, (URL) - 06-01-’08 19:28
Me!

Tsja, je blijft je toch verantwoordelijk voelen. Sterkte ermee.

Me!, (E-mail ) (URL) - 06-01-’08 20:21
Irene

Ach, dat is triest. Hopelijk maken ze het beste van de nieuwe situatie.

Irene, (URL) - 06-01-’08 21:20
marlies

ons beider cliché: ook als het niet goed komt enz…het is zoals het is en daar kun je maar het beste het beste van proberen te maken. ik wens jou en de jouwen al wat nodig is om dát te bereiken.

marlies, - 06-01-’08 21:44
Brillie

Altijd alles vertellen in een relatie. Dat is het best. En zoals ik al weken geleden je schreef: ze kunnen maar beter uit elkaar gaan dan alleen voor de kinderen met ruzie bij elkaar blijven. Het is even een gedoe, maar ook dat gaat voorbij…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 06-01-’08 22:09
Marja

Echt chips voor jullie allemaal. Ach die kleintjes maar beter twee gelukkige ouders apart, dan twee ruzieende ouders bij elkaar!
Vanaf de overkant heel veel sterkte.

Marja, (E-mail ) - 06-01-’08 22:56
marcel

Ik hoop van harte dat het prille jaar voor ieder van jullie het beste mag brengen wat er van te maken is.
Wijsheden genoeg op de wereld, het is alleen de kunst om de jouwe eruit te pikken!

marcel, (E-mail ) (URL) - 06-01-’08 23:58
Redstar

Als het vuur uit is houd het op.. gelukkig zijn we niet een leven lang aan elkaar gebonden als het niet gaat. Vervelend is het wel natuurlijk..

Redstar, (URL) - 07-01-’08 00:57
RI@&BERT

Het is heel erg voor iedereen maar de kinderen daar hebben wij altijd mee te doen de slingeren van pa naar maar en moeten misschien wel het meest incasseren STERKTE voor iedereen.

RI@&BERT, (URL) - 07-01-’08 09:00
fialas

Ik voel met je mee. Ik heb dit afgelopen jaar ook moeten verwerken. Zo noemen ze dat dan, het vuur is uit, of het boek is uit. Het mooie vrijstaande huis wordt verkocht, hij heeft een appartement gehuurd in het centrum van Alm. en mijn dochter woont daar nu met de tienerzoons in een witte volksbuurt. Gelukkig kwam ze al snel bovenaan de lijst te staan.Het was wel wennen aan de vuurdoop in de vorm van het oudjaars vuurwerkgeweld.

fialas, (E-mail ) (URL) - 07-01-’08 15:09
gerda

Jeetje ,ria en joop wat naar veel sterkte voor jullie allemaal.

gerda, (URL) - 07-01-’08 21:10
Therese

Ach, ‘t is treurig!

Therese, (E-mail ) (URL) - 08-01-’08 19:46
mack

De lijsten in Nijkerk lang? Dat verbaast me.

mack, (URL) - 13-01-’08 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.