TreurmatDe vloer is klaar! (Op twee kasten na maar die doe ik als ik ze schoonmaak)
Een heerlijk gevoel en erg schoon, zelfs Joop ziet het. Ik besloot om er ook nog maar een nieuwe deurmat tegenaan te gooien, dus op naar Leen Bakker vanmiddag, daar verkopen ze dat spul per meter want het moet wel precies in een gat in de vloer passen, zoals je op de foto kunt zien, 100x94 moest hij zijn.
De meneer van de afdeling deurmatten was druk in gesprek, maar na ongeveer een kwartier toen ik maar eens vroeg of ik nog aan de beurt kwam, riep hij er iemand bij. Een vriendelijke jongeman, zag er leuk uit, het oog wil tenslotte ook wat als je een deurmat koopt. Hij begon te meten, de rol was een meter breed dus dat was makkelijk en bij de 94 legde hij een pen... zo ook aan de andere kant. De afdelingsmeneer zag dat en zei dat hij aan de onderkant moest meten, dat leek mij ook handiger, dan kan je tenminste een streepje zetten bij de 94. De boel omgedraaid en weer netjes opgemeten, hij wilde het ruim doen maar ik zei dat dat niet hoefde omdat het precies moest passen. Toen de streepjes er stonden leek het mij al scheef, ik zei nog: "weet je zeker dat het recht is?" Ja, hoor hij wist het zeker en nam niet de moeite nog eens na te meten, dat had achteraf ook geen zin gehad, want die 94 klopte wel, alleen het begin was scheef.... zo bleek later toen ik thuis kwam en ik mijn nieuwe mat netjes in het gat wilde schuiven, zo scheluw als wat, minstens twee centimeter.....
Daar word ik dan zo treurig van, rechtmaken heeft geen zin want dan heb ik een kier en nu ben ik toch wel benieuwd wat ze gaan zeggen morgen want natuurlijk ga ik ermee terug. Het geluk wil dat we nog een matje in de garage nodig hebben, daar kwam Joop mee toen ik thuiskwam, dat kunnen ze dan uit de scheve snijden en natuurlijk betaal ik dan alleen dat kleine matje.
Verder is de wijnkelder gedoopt met een fles Côtes du Rhone, het ruikt er nu erg lekker naar wijn en zo hoort dat ook.
De trap die ze kwamen brengen vanmiddag was veel te groot en is ook retour richting afzender.
Wordt vervolgd.
Ria Vrijdag 10 Augustus 2007 at 7:40 pm | | Standaard

zeven reacties

Mike

Een ‘matte’dag dus maar je vloer en kelder zien er pico bello uit :-)

Mike, (URL) - 10-08-’07 19:52
Renesmurf

Zucht, je moet zelf ook erg opletten natuurlijk.
En helemaal als iemand al fout begint is het al wat van niks.

Renesmurf, (URL) - 10-08-’07 20:14
Redstar

Het was dus ook een beetje een treurtrap. Maar hij is volgende keer wel weer nieuwer ;-)

Redstar, (URL) - 10-08-’07 21:07
Bolus

Werken ze nu hier??!
http://villa-achterwerk.vpro.nl/villa-ac..

Bolus, (E-mail ) (URL) - 10-08-’07 22:21
Bolus

Beter nog: http://www.youtube.com/watch?v=DKd35kZtV..

Bolus, (E-mail ) (URL) - 10-08-’07 22:24
Henri

Nog wel ff WELKOM op spuitu…

Henri, (E-mail ) (URL) - 10-08-’07 23:01
Brillie

Mooie mat… lekker ruig ook.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 10-08-’07 23:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.