Ach gossie...

Laatst vertelde ik al dat Simba wat last heeft van haar poot. Het ging inmiddels weer een stuk beter en gisteren hebben we weer een flinke wandeling gemaakt, samen met Belle. Gisteravond was ze daar een beetje stijf van dacht ik, na het opstaan van haar kussen liep ze even wat moeilijk, vanmorgen ook nog wel iets, maar als ze eenmaal op dreef was ging het goed. Vanmiddag gingen we dus weer vrolijk op stap, Belle opgehaald en richting het koepeltje gelopen. Het ging nu toch steeds moeizamer en ik zag dat ze geen zin meer had. Altijd heb ik mijn telefoon bij me, maar vandaag niet, ik had een andere tas gepakt voor wat boodschappen en de telefoon niet over geladen, toen heb ik in het haventje maar een meneer op een boot aangesproken en even zijn telefoon geleend, Joop nam niet op, die was met de bijtjes in de weer, zodoende moesten we toch zelf zien thuis te komen. Dat lukte natuurlijk wel, af en toe even uitrusten en het gaf verder geen problemen. Belle had zodoende nog niet zo ver gelopen, dus daar deed ik nog een extra rondje mee, die liep in het begin wel steeds achterom te kijken waar Simba bleef, maar verder ging het prima. Onderweg kwamen we iemand tegen, die vroeg of ik een andere hond had en van het één kwam het ander. Ik kreeg een compliment voor mijn mooie foto's (wow!) en hij keek blijkbaar ook weleens op mijn weblog, na het gezellige praatje gingen we ieder weer ons weegs.

Tot mijn grote verrassing had ik bij thuiskomst een leuke mail in mijn box:Zo ziet Simba eruit als je weggaat met een andere hond ik dacht een jammelijk geluid te horen gepaard met knarsetanden maar kan ook verbeelding zijn natuurlijk.

Zielig hè...
Ria Woensdag 09 Mei 2007 at 6:59 pm | | Standaard

twaalf reacties

V@nM@n

Wel een plaatje die hond…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 09-05-’07 20:24
Mike

Wow, een fan met heuse fanmail!
LOL

Mike, (E-mail ) (URL) - 09-05-’07 21:45
Ina

‘t Is zonde ‘t arme hondje. Volgende week krijgt ze van mij en Mister een extra knuffel. :’-)

Ina, - 09-05-’07 23:07
aargh

Je hebt haar daarna toch wel even een extra knuffel gegeven he? Zodat ze weet dat ze nog steeds meetelt.

aargh, (E-mail ) (URL) - 09-05-’07 23:10
Wezli

Ook een beetje waakhond (monkey)

Wezli, (URL) - 09-05-’07 23:43
Renesmurf

Het plaatje is erg toepasselijk bij dit logje, allemaal zielig maar wel lief.

Renesmurf, (URL) - 09-05-’07 23:43
Brillie

Mooi hek…

Brillie, (URL) - 09-05-’07 23:46
Wieneke

Wij trouwe lezers weten wel dat Simba een lief dotje is, maar het inbrekerstuig zal toch wel even nadenken alvorens bij jullie al het goud en zilver te komen weghalen :-))

Wieneke, (URL) - 10-05-’07 12:14
BERT&RI@

Prachtig hoor zo’n mail en foto!

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 10-05-’07 16:41
Redstar

V0or een hond zal het hartverscheurend zijn, het baasje te zien met een ander..

Redstar, (URL) - 10-05-’07 18:48
Bart

Leuk verhaaltje :-)

Bart, (URL) - 10-05-’07 18:54
marlies

en ik me maar afvragen wat er in die mail stond en van wie hij was….. dacht tot net dat je die foto zelf had gemaakt…en opeens viel het kwartje… soms ben ik niet simpel genoeg of net té simpel…

marlies, - 10-05-’07 20:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.