DubbelopBij het boodschappen doen vanmiddag heb ik van veel dingen maar de dubbele dosis genomen, dan kunnen we even vooruit, volgende week is het natuurlijk overal weer vreselijk druk. Ik heb ook nog een stuk of wat broeken gepast, alles is al in de uitverkoop, maar het wilde niet lukken, het blijven van die rare lage dingen, zolang ik sta zit het goed maar als ik ga zitten komt er zo'n grote schenktuit aan de achterkant en van een riem krijg ik altijd buikpijn. Ik ga dus van de week nog maar eens in Goes kijken, het zou toch al vreemd zijn als er nergens een broek voor mij te vinden is. Nog wel een leuk shirt gevonden, appeltjesgroene fleece, lekker zacht. Een maal thuis een potje thee gezet, ik vond al dat het zo snel kleurde en toen ik aan het touwtje trok zag ik dat er twee zakjes aanzaten, lekker sterke Groene Ginseng dus.

Updeetje:


Ook nog leuke Jamie Oliver glazen gekocht bij AH, ik drink altijd uit van die 'bekertjes' maar deze kon ik niet laten staan, lekker stoer en rond enJamie vind ik ook altijd geweldig.
Ria Woensdag 13 December 2006 at 5:27 pm | | Standaard

elf reacties

Brillie

Linda heeft de laatste tijd Prrrhdhdeee thee. Daar zitten alle zakjes aan elkaar vast. En die moet je dan zelf losmaken. En zonder een touw in een kopje doen. En later, dan als het donker genoeg is, met een lepel eruit halen.

In jouw geval… je was gewoon koffie aan het zetten.

Brillie, (URL) - 13-12-’06 18:18
Majelle

Heey Ria,
Bedankt voor je reactie! Ik vind het een eer dat ik bij je favorieten mag staan :D ! Wat een vieze blauwe bil trouwens van je kerel ;-)…….Kan die wel zitten?
Groetjes Jellebel

Majelle, (URL) - 13-12-’06 18:29
ria

@Majelle: Natuurlijk ben en blijf jij mijn favoriet!! :-D en Joop kan nu wel weer zitten hoor

ria, (E-mail ) (URL) - 13-12-’06 18:30
Brillie

Thee moet in een glas, das waar… of of het ook dat glas moet zijn…

Brillie, (URL) - 13-12-’06 18:33
R van InR

Een schenktuit aan de achterkant . . . wees blij! Dat betekent dat het met het overgewicht nog wel mee valt (ondanks je “Help ik (ver)zuip” logje van 1 december).

R van InR, (URL) - 13-12-’06 19:13
ria

@R: Dat overgewicht valt ook wel mee hoor, nog steeds maatje 36 merkte ik vanmiddag, hoewel ik steeds naar 38 greep omdat ik dacht dat dat het intussen wel zou zijn, ik ben ook klein dus dat maakt het ook allemaal niet eenvoudiger en dat zuipen valt ook wel mee hoor, maar ik heb nu eenmaal de naam hè ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 13-12-’06 19:23
V@nM@n

Lekker potje thee dus… Die van mij zit ook altijd in een beker.

V@nM@n, (URL) - 13-12-’06 20:15
Renesmurf

Laag is in de mode, en wat niet in de mode is lijkt wel verboden, dat is altijd wat!
Twee zakjes is zonde.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 13-12-’06 21:55
marcel

Mag je er dan ook twee koekjes bij? En wat die glazen betreft. Als de smaak erbij zit, eten jullie vast nog heerlijker.

marcel, (E-mail ) (URL) - 14-12-’06 13:29
Therese

Alles dubbel, behalve 2 pijpen. Goh, ik moet ook nog eens naar nieuwe broeken gaan kijken. Wat een mooie Nieuwjaarwens heb jij hiernaast staan. Knap! Dank je wel en hetzelfde terug!!

Therese, (E-mail ) (URL) - 14-12-’06 14:53
Indigo

Ook voor jouw billen zal er toch wel een broek te vinden zijn?
De kids komen zo thuis van school.
Maatje is een nachie weg, dus we maken het extra gezellig.
‘k Ga ook maar even een potje thee zetten!

Indigo, (URL) - 14-12-’06 15:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.