Kijken en (niet) kopen



Nog maar een sfeerplaatje uit de buurt, de kleuren zijn mooi overal, zodat ik onderweg veel foto's loop te maken. Waarom ze hier vorig jaar zo'n rare hobbel aan de zijkant in de vaart hebben gemaakt is me een raadsel, maar het ziet er nu wel mooi uit eigenlijk. Vanmiddag even naar Zierikzee, onze oude sloffen waren vies en versleten en ik had nog een paar boodschappen. Net toen ik weer weg wilde rijden van het Havenplein kwam Joke er aan lopen, dus toen hebben we samen nog maar even een rondje gedaan en zo kwam ik in een winkel waar ik eigenlijk nooit kom, ik heb nog een leuke bodywarmer gepast, niet gekocht, maar nu heb ik geloof ik toch weer spijt, misschien toch morgen maar even terug, al zei mijn oude buurman altijd: "Als je twijfelt moet je het niet doen". Nog even samen koffie gedronken en daarna naar huis. Ik ging ook eigenlijk voor een bureaulamp, ik heb me suf lopen prakiseren, want er zijn nergens in Zierikzee lampen meer te koop dacht ik (en Joke ook), maar natuurlijk hebben we de Praxis nog en Leen Bakker en nog een andere woonwinkel, maar die zitten allemaal niet in het centrum, dus misschien moet ik daar toch morgen nog even kijken. Ik heb namelijk Joop zijn lampje gepikt en dat wil hij terug hebben, flauw hè.
Verder is er bij de buren toch nog wel sprake van enige activiteit, er is nu weer een (ontzettend lelijk) bord aan de gevel gehangen, voor de rest gebeurt er niets.
Ria Woensdag 25 Oktober 2006 at 7:39 pm | | Standaard

vier reacties

joke

Komt morgen vast nog goed met die bodywarmer en anders wel met je lampje!:-D

joke, - 25-10-’06 20:02
RI@&BERT

Hopelijk hebben ze de boddywarmer dan nog want meestal kom je dan voor niets

RI@&BERT, (URL) - 25-10-’06 20:31
Brillie

De kleuren zijn ook bijna overal gelijk.

Brillie, (URL) - 25-10-’06 21:40
hook

Het is bij jullie dus ook moeilijk om lampen te krijgen. In Delft hebben we dat zelfde probleem alle lampeniers etc. zijn in het afgelopen half jaar opgedoekt geloof ik. Je kunt nergens meer een fatsoenlijke lamp vinden.

hook, (URL) - 26-10-’06 12:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.