Emmers laddersVanmorgen werd ik verblijd met 343 emails verdeeld over diverse comments, ik schrok me kapot. Natuurlijk gelijk alle adressen geblokkeerd (daar ben je ook even zoet mee), maar daarmee zijn ze nog niet niet van je weblog verdwenen natuurlijk, zonde, maar ik had me er al bij neergelegd, het was niet anders en misschien moest ik ook eens over de nieuwste Pivot na gaan denken. Ik heb nog steeds een heel ouwe versie, maar tot nu toe werkt het prima. Ik had al hulp gevraagd en van iemand anders kreeg ik een tip om in de PIP van Zeelandnet iets te veranderen, dat heb ik gedaan en plots was het weg!!! Alle zooi ook uit mijn weblog verdwenen, dus ik gelijk geïnformeerd bij degene die ik ingeschakeld had, die had nog niets gedaan, dus moest het van de veranderingen in mijn PIP bij Zeelandnet komen, ik heb geen idee, maar tot nu toe gaat het prima. Ik kon wel zingen (toch zo jammer dat ik dat niet kan) en juichen (dat heb ik gedaan), ik was ineens weer blij! 
Daarna hebben we alle raten geslingerd, daar ben je ook even zoet mee. Ik leg dan heel de keuken vol met kranten, het aanrecht, de voer, de tafel, want de honing drupt overal en alles plakt, maar het zit weer in de emmers en om een uur of zeven waren we klaar. Daarna is het een kwestie van kranten oprapen en alles wat weg kan opruimen. De torens staan nog in de keuken tot morgenavond en nog meer dingen die morgen pas weg kunnen. De bijen mogen ook zelf weer sommige restjes terug. En omdat er geen ruimte was om te koken (heel jammer) zijn we even naar Salud geweest voor een hapje.


Ria Dinsdag 26 September 2006 at 12:08 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.