HazelnotelarijenDe hazelnoten vallen met bosjes uit de bomen, ik heb er een paar die "rijp" leken te zijn opengemaakt en daar zat niets in, is het met hazelnoten ook zo dat mannetjes en vrouwtjes bij elkaar in de buurt moeten staan, of waren die "rijpe" dingen miskramen. Een paar "onrijpe" die ik openmaakte leken wel een vruchtje te hebben. Ik heb nu ook even geen zin om het op te zoeken, want we zijn net thuis. Eind van de middag kwamen Maurice en Anneke (de Goudoevertjes) langs en na een paar wijntjes besloten we bij Maurice wat te gaan eten (dat is hun zoon). Je hebt de ouwe Maurice en de jonge Maurice, ik weet niet of ze ooit samen gepompt hebben, maar het was erg gezellig. We hebben heerlijk gegeten en lekker gekletst. 

Verder zijn we met iets heel leuks bezig, vanmorgen ook al op stap geweest daarvoor, we weten nog niet goed of we nu wel of niet, het is tenslotte toch een hele stap, maar we hebben eigenlijk wel zin en het heeft zeker voordelen, maar ook wel weer nadelen, kortom daar zijn we nog niet uit, maar als het zover mocht zijn, zijn jullie de eersten natuurlijk.

Morgen een crematie. Ik moet nog op zoek naar de juiste kleren, het moet tcoh wel een beetje netjes zijn en dat heb ik eigenlijk niet. Ik heb nog wel ergens een zwarte broek, die ik bijna nog niet gedragen heb, sjieke zijsplitten, laarzen aan zodat mijn ongeschoren benen niet zichtbaar zijn, kek shirtje heb ik ook nog wel, 't gaat wel lukken denk ik, 't wordt vast gezellig!


Ria Dinsdag 05 September 2006 at 11:43 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.