Hekkedingetjes



Sinds een week hebben we een nieuwe centrale voor ons elektrische hek. De oude deed het nog prima, maar er waren geen nieuwe afstandsbedieningen meer voor te krijgen. We hadden er nog drie en toen er laatst eentje stuk ging, werd het toch een beetje onhandig, want wat doe je met twee "hekkedingetjes" als er minstens drie personen zijn die er eentje moeten hebben. Nu hebben we dus wel vijf "hekkedingetjes", zoals we ze vanaf het begin noemen, maar ze zijn klein en ik ben hem steeds kwijt, of ik ben bang dat ik hem kwijt raak, kortom ik moet nog even wennen aan het nieuwe "hekkedingetje". Joop heeft de centrale nu ook zo ingesteld dat het hek na 20 seconden automatisch sluit, ik ben er nog niet achter of ik dat nu wel handig vind. Eerder moest ik regelmatig de tuin even in om te kijken of het hek open of dicht was, dat is nu niet meer nodig, het is dicht! Maar als we bezoek verwachten kan nu niet meer het hek alvast gastvrij open worden gezet, dan moet er getuuterd of aangebeld worden, dat vind ik dan weer minder. Luxe problemen zijn het hè, vroeger hadden we gewoon een houten hek, dan moest je uit de auto om het open te doen, stukje doorrijden en dan weer dicht, geen pretje als het regende, dus ik ben verder wel tevreden hoor, met die "hekkedingetjes".

Joop is alvast richting beurs (ik heb het verteld hoor Tanya dat je eraan komt), die gaat in Nijkerk slapen. Silvia is hier om een weekendje de beest uit te hangen (ze moest naar de tandarts maar maakt er gelijk maar een paar dagen van). Ina is ook in haar huisje en morgen mag ik op Mister passen. Het is weer een woelig weekend hier.


Ria Vrijdag 25 Augustus 2006 at 10:59 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.