Onderbroeken en dochters



Vanmorgen zijn we eerst op koopjesjacht geweest. Sil heeft voor de komende jaren genoeg onderbroeken ingeslagen omdat ze toch wel een gepaste zocht voor hetBeachBoom gebeuren, onder een strak wit jurkje staat niet alles hè, er werd wel gepast in de winkel, maar dan nog weet je het niet zeker en zodoende ben ik ook weer een onderbroek rijker. 
Onderweg naar het terras, terwijl Sil de onderbroeken aan het afrekenen was, kwamen de kinderen en ik langs de dumpzaak met de aardige dumpmeneer en ik kon niet laten even naar de wandelschoenen te kijken. De schoenen die ik er vorig jaar kocht had hij niet meer in mijn maat, maar wel de duurdere en toen ik vroeg of ze ook in de aanbieding waren was zijn antwoord, "dan maken we er toch een aanbieding van". Wow! Heb ik toch een paar Mercedessen i.p.v. Volkswagens (zo omschreef hij het zelf hoor, want Volkswagens vind ik natuurlijk ook wel okee). Nou ja, kort verhaal lang, oh nee anderson dus, voor €65.-- tjes weer onder de pannen komende winter en misschien nog wel iets langer.
Vanmiddag zijn we zoet geweest in de tuin, het was niet echt zonnig maar wel heel klam, veel te warm eigenlijk voor de kinderen, binnen ook, dus een computerspelletjeverveelde ook al snel. Vanavond een pizzaatje gegeten in het dorp, Joop moest taxi rijden dus die was snel weer weg en wij hebben nog een afzakkertje genomen bij de Zondebok, Miriam was intussen ook gearriveerd. Daarna nog even doorgezakt met de dochters in de tuin, heel gezellig, daar kan ik met volle teugen van genieten, kletsen over vanalles en nog wat, wat was, is en misschien ooit nog komt, hoe we doen en laten en wel of niet op elkaar lijken, kortom, een avond om nooit te vergeten.....


Ria Vrijdag 28 Juli 2006 at 10:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.