Deukje

Met deukjes en bobbeltjes op plekjes waar ze niet horen moet je naar de dokter zeggen ze, vandaar dat ik maandagmorgen al vroeg in de wachtkamer zat, ze kon niets onheilspellends ontdekken maar ik kreeg voor de zekerheid een verwijsbriefje mee. Gelijk gebeld en vanmorgen kon ik al terecht. De boel is horizontaal en verticaal geplet en doorgelicht en ook daarop was niets te ontdekken. Voor de zekerheid nog een echo, omdat er toch een deukje zat, maar ook daarbij was niets te bekennen, de arts stak het op veranderingen door het ouder worden, meer vetweefsel en dat wil nog weleens deuken. Pfffff.......ik ben weer opgelucht! We kunnen weer verder waar we gebleven waren.

En dan vraagt u zich misschien af, waarom dan nog hier, er is toch niets aan de hand? Nou, leuke dingen vertel ik ook, dus ook de minder leuke, ik vond het al moeilijk genoeg om te wachten, maar dat zou de boel alleen maar verergerd hebben

Ria Woensdag 05 Juli 2006 at 9:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.