Best fris



Het zag er stralend uit vanmorgen en het was ook warm dacht ik, dus hemdje aan en zomerse broek en op stap met Simba voor een wandeling. Eenmaal onderweg bleek het frisser dan ik dacht, flink de pas erin gezet om het niet al te koud te krijgen, al was Simba het daar niet altijd mee eens. Het is prachtig overal, het fluitekruid begint te bloeien en op een paar plaatsen knalgele velden met koolzaad
Vanmiddag ben ik in de auto gestapt en heb een rondje eiland gedaan, in Zierikzee een softijsje, in Brouwershaven een patatje, en een harinkje en ongepelde garnaaltjes voor thuis meegenomen, die ik lekker in de zon heb opgepeuzeld. Daarna nog even naar het tuincentrum in Renesse voor een nieuwe snoeischaar, de oude was bot, daar viel niet fatsoenlijk meer mee te knippen, dat wordt dikke pret morgen want die takkenhaagmoet ook vol natuurlijk. Bij de overbuurman heb ik een buxus besteld om het lege gat op te vullen van de Camelia (zie foto op de plek van de spade), dan is de boel netjes in evenwicht want aan de andere kant van het paadje staat er ook een. Vanavond nog even bij Ina en Martin langs geweest om hun nieuwe terras te bewonderen en omdat ik nog steeds op mijn slippers liep en het toch wel koud werd maar even een paar sokken van Ina aangetrokken, het was geen gezicht, vandaar de foto. 
En ja, de gans zit er nog steeds.


Ria Vrijdag 05 Mei 2006 at 10:23 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.