Love is in the air

Het was een hele orgie vanmorgen in de tuin, allemaal liefhebbende lieveheersbeestjes in de denneboompjes, ze zaten er vol mee. 
Druk in de tuin geweest vandaag en vanmiddag gezellig even naar de markt in Zierikzee. Winkel in winkel uit, ik kan gewoon niets vinden, broeken, schoenen het stikt er van, maar nooit liefde op het eerste gezicht en als het niet klikt koop ik het niet. Ik had Simba meegenomen, dat is een goede remedie, dan kan ik nooit ergens te lang treuzelen en alsnog maar besluiten iets te kopen wat ik eigenlijk niet wil hebben. Martin liep ook rond in Zierikzee, soms kom je op de gekste plaatsen de gekste mensen tegen. Het bleek dat Ina ook in het land was en wij hebben vanavond gezellig samen gegeten, voor het eerst buiten maar ik blijf het kil vinden met die noordwestenwind van zee.
Morgen krijg ik logees voor twee nachtjes, ze zijn nu al zenuwachtig vertelde Silvia net. Het zal wel weer lukken met die twee, oma kan wel een beetje afleiding gebruiken, dat opa er niet is weten ze al en Levi moet erg lachen als er gezegd wordt dat opa in Nepal zit, raar woord ook Nepal, die opa's van tegenwoordig ook, die doen maar....


Ria Donderdag 27 April 2006 at 9:43 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.