APK

Om tien uur vanmorgen moest de auto bij Rinus Roon Profile Tyrecenter zijn voor de APK keuring, er moesten een paar dingetjes gebeuren en als ik hem om tien uur bracht zou hij om twaalf uur klaar zijn. Na een nagenoeg koude douche (ik doe dat iedere morgen maar dan wel na een gloeiend hete en dat is toch heel iets anders) Simba ingeladen voor een flinke wandeling door Zierikzee. Het was heerlijk, in het Slingerbos en de stad zelf, waar ik ook nog een paar boodschapjes deed. Half twaalf weer richting Vissersdijk. De auto was nog niet klaar, dus eerst nog maar even koffie en een sigaretje. Toen eindelijk de keuring gemeld was en de auto klaar, zag ik dat ik rechts achter een rare velg had, dat is toch geen gezicht. Joop had wel verteld dat ik een band mee moest nemen, die dan verwisseld zou worden, ik weet ook niet goed wat er afgesproken was, maar het zal wel zuinigheid van Joop geweest zijn. Ik heb twee mooie nieuwe bandjes besteld en dan hebben we ook weer een goed reservewiel, mannen!
Vanmiddag nog een beetje in de vijver aan het vissen geweest, want het draadalg komt ook alweer opzetten en de opmerking van D. vorig jaar ligt nog vers in mijn geheugen nadat haar zus zei: "Jouw vijver is toch helder?" "Ja, maar ik heb het niet zover laten komen!" Dus ik hoop dat op een gegeven moment de planten gaan overheersen ofzo, of werkt het zo niet? 
Vanavond gezellig bij Elly gegeten, mie met garnalen, heerlijk!


Ria Dinsdag 18 April 2006 at 9:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.