Joop onderweg

Ik werd om de paar uur wakker vannacht, zo ook rond een uur of vijf en ik bedacht me dat Joop ongeveer op het vliegveld moest zijn en omdat hij eigenlijk nog een mailtje van zijn gids verwachtte heb ik nog maar even naar zijn mail gekeken en jawel, post van Deepak Rai zijn gids....

Dear joop Nameste!
I don't thing we can get to Gorkha by tourists bus or by taxi. I thing in this time we start our trek fom sundaryjal. we go sundary to syprobensi and then we do trek Ganesh Himal . From ktm to Sundaryjal I will arrange a taxi.
with best regards
deepak rai.


Er is dus nog niet zeker welke tocht hij gaat maken, in het uiterste geval vertrekken ze gewoon lopend uit Kathmandu, maar uit de mail blijkt dat dat niet nodig is. Ik heb hem nog even gebeld en het was een kort nachtje geweest, erg vrolijk klonk hij nog niet, gourmetten en whiskey toe, dat gaat niet in je kouwe kleren zitten natuurlijk, misschien heeft hij wel lekker geslapen onderweg, ik ga eens kijken of ik ergens zijn vluchtnummer kan vinden, van de tijden op de uitdraai snap ik niks.

Update:

Hij zou er nu moeten zijn, nog niets gehoord.


Update 2:

Vanmiddag was hij even op MSN, hij had een goede reis gehad.
De regen kwam daar met bakken uit de hemel, hihihi, ik zei nog: "Joop neem nou die goede jas mee, die is tenminste goed waterdicht", "In Nepal regent het niet, daar is het heerlijk weer, 25-30 graden".
En dus nam hij dat oude kreng mee, boontje komt om zijn loontje!

Ria Maandag 17 April 2006 at 9:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.