1ste pasen

Lekker een beetje in de tuin geprutst vandaag. Ik heb de wilgentenen in de grond gestopt en de rest erachter, samen met nog wat ander takkenspul, handig hoor, in het vervolg kan ik daar mijn snoeihout kwijt. Ik heb ze niet te ver uit elkaar gezet, zodat de boel goed in bedwang gehouden wordt en de "oude" schutting 's zomers een harig kruintje krijgt, tenminste dat hoop ik dan, dat het ongeveer zo wordt. Van een Clematis die ik vorig jaar geplant heb en die op het punt staat te gaan bloeien brak een heel stuk af, zonde!! Ik heb het stuk goed diep in de potgrond gezet en ben benieuwd of dat het zo gaat redden. Morgen weer verder in de tuin, er is genoeg te doen en het wordt mooi weer, de berichten zijn in ieder geval goed.
Eind van de middag Joop op de trein gezet in Goes, die nu bij zijn zus aan het gourmetten is. Ik had nog een restje nasi in de diepvries, ook lekker hoor.

Ria Zondag 16 April 2006 at 8:57 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.