Voorbereidingen

"Het past niet". "Ze zijn te zwaar". Inpakken en weer uitpakken, passen en meten. Heel zijn kamertje ligt vol met spullen, ik kan op één foto maar een klein stukje laten zien, maar geloof me, het ligt vol daar. Ik bemoei me er niet mee, dat heb ik nog nooit gedaan, dat is ook beter want anders weet hij helemaal niet meer wat waar zit, maar het is iedere keer weer een hele ceremonie. Het probleem is volgens hem het eten, hij neemt pakketjes "droogvoer" mee voor tijdens de trektocht, dat neemt natuurlijk veel ruimte in, maar het wordt wel steeds minder. Verder gaan nu ook zijn bloedprikspullen mee, dat moet van de dokter zodat hij daar ook de boel kan controleren en eventueel de medicijnen aanpassen, dat neemt ook weer extra ruimte in beslag. Het zijn altijd een paar rare dagen zo vlak voor vertrek en het zal dan ook een rust zijn als alles ingepakt en wel klaar staat. 

De klamp hout die op de plek waar op deze foto de bezem staat is gekloofd en ligt klaar om te drogen, opgeruimd staat weer netjes. Nu ligt er nog ergens een klampje te wachten, maar dat komt na de vakantie wel weer. Vandaag ook alle kapotte lampen vervangen, dat waren er een stuk of zes, dus ik heb overal weer licht, nu moet alleen het gras nog gemaaid worden, dat kan (mag) ik niet doen en vier weken is te lang om te wachten. 
Morgen een dagje naar Nijkerk, volgende week is Levi jarig, dus die gaan we alvast feliciteren en cadeutjes geven en gelijk even gedag zeggen voor Joop. Maandagmorgen om zes uur gaat zijn vlucht. Zondag gaat hij naar Ina en Martin in Zoeterwoude Rijndijk, zodat het nog maar een klein stukje is op de vroege 2e paasmorgen en de reis eindelijk kan beginnen.


Ria Donderdag 13 April 2006 at 8:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.