Pijnlijk


klik

De mannen zitten op het ogenblik een km of zeven ten westen van Beilen ergens in de rimboe, ze zijn afgelopen donderdagmiddag uit Emmen vertrokken en hebben er inmiddels ongeveer 85 km. opzitten. Morgen komen ze terug, een paar dagen eerder dan de bedoeling was, want Cor heeft blaren. Hij is niet flauw (RVS zegt hij zelf altijd) dus het zal niet zomaar een blaartje zijn. Ze hebben toch lekker een stuk gelopen en zijn er even uit geweest. Joop heeft geen last, alleen 's avonds wel pijnlijke voeten, ze lopen toch met een kilootje of zestien op hun rug.
Elly is bezig met het uitzoeken van de spullen, ik heb haar vanmiddag een beetje proberen te helpen, veel kun je daar als buitenstaander ook niet aan doen, maar dozen van het ene huis naar het andere brengen, dat gaat. Komend weekend gaat ze over en zijn de moeilijke praktische dingen achter de rug.


Ria Maandag 03 April 2006 at 8:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.