Wortels en wervels

De kaakchirurg heeft vanmorgen Joop onderhanden genomen, de wortel is schoongemaakt en een stukje ingekort, de kronen kunnen dus voorlopig nog even blijven zitten en hopelijk is het euvel nu verholpen.
Het was weer prachtig weer vandaag, ik heb vanmiddag eerst Elly opgehaald en we hebben samen op het gemak een rondje gelopen. Eerst ook nog even in het huis gekeken, waarnaar ze binnenkort verhuist. Heel toevallig had ik al weken voor ik ergens iets van wist een foto gemaakt van het straatjevanwege de mooie berkjes. We hebben gezellig lopen keuvelen. Volgende week gaat ze twee weken op vakantie en komt Belle weer bij mij logeren 
Update:
Ik heb even met Elly overlegd en ze vond het een prima idee.
Want of een echtscheiding niet genoeg is, krijgt ze nu ook nog de keus zich wel of niet te laten opereren aan haar rug, ze heeft al jaren klachten en onderzoek heeft uitgewezen dat de enige oplossing is maar liefst vijf wervels vast te laten zetten. Dat betekent buik en rug open en daarna totaal afhankelijk zijn met een opknap periode van een jaar.Circumferente spondylodese heet het. Natuurlijk moet ze zelf de beslissing nemen, en ze wacht daar dan ook mee tot de echtscheiding achter de rug is en alles weer redelijk rustig is, alles op zijn tijd. 

Waarom dit verhaal.
Wanneer je op de diverse sites gaat kijken, zie je vaak alleen de mislukkingen, mensen met klachten en waar het fout ging, die overheersen dus. De tevreden mensen hoor je vaak niet meer, misschien hier?


Ria Maandag 09 Januari 2006 at 09:54 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.