Opstandig

Hele stukken van de duinen zijn er weggeslagen na het hoge water van vorige week, soms vraag ik me weleens af of we wel veilig zitten achter die bultjes, 't is toch niks als je het zo ziet, dat moet dan de Noordzee tegenhouden bij een stevige noordwesterstorm, ik heb er weinig vertrouwen meer in als ik dit zo zie.
Wat een sombere rotdag vandaag. Zoals altijd als ik neerzet wat ik "mogen ga doen", heb ik geen boodschappen gedaan, dus nu zeg ik niets.......
Verder ben ik in staking vanavond, ik heb niet gekookt. Joop zoekt het ook maar uit. Soms zeg ik weleens: "Ik heb helemaal geen zin om te koken vanavond", steevast is zijn antwoord dan: "Nou dan kook je toch niet...." Vanavond is het zover! Ik was al vergeten groente te kopen en vlees was ook niet uit de diepvries gehaald en toen kregen we ook nog eens bonje..... dus ik heb het restje nootjes van gisteren al op en net een stukje kaas gesnaaid, van de honger zullen we niet omkomen hoor. 
K#t eten altijd!

Ria Donderdag 22 December 2005 at 11:07 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.