Identiteit

Onderweg naar Zierikzee, bedacht ik me dat ik natuurlijk eerst pasfoto's moest laten maken voor mijn paspoort en ik had een erg blotebillengezicht, niets aan gedaan, dus rechtsomkeert, want zo'n pasfoto kijk je toch weer jaren tegenaan. Met een lijntje en een kwastje de boel een beetje opgefleurd en weer richting Z'zee. Onderweg naar de fotograaf kwam ik een bekende tegen, we maakten even een praatje, ik vertelde wat ik ging doen en waarvoor. Het was al na twaalf uur, dus ze zei dat ik dan al te laat was, zulke zaken moeten 's morgens voor twaalf uur en dat ik er dan ook nog eens een week op moest wachten. Beetje verder gekeuveld en ze vroeg wat ik dan had voor identiteitsbewijs. Mijn kaartje er bij gepakt en jawel hoor, daar stond op dat ik gewoon in heel Europa terecht kan met dat ding. Poehee, net op tijd ontdekt.
Een dikke pil gekochtmet alle overnachtingsplaatsen in Frankrijk, is misschien toch wel handig en als het bevalt gaan we misschien nog wel eens.


Ria Vrijdag 26 Augustus 2005 at 8:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.