Tandeloos

Vandaag is het eindelijk zover en mag ik een dagje (van tien tot vier) zonder boventanden rondlopen. Vanmorgen om half tien moest ik al bij de tandarts in Vlissingen zijn. Ik heb een hele leuke tandarts met prachtige bruine ogen, hij was pas op vakantie geweest, dus de rest zag ook mooi bruin. Hij had een gifgroene broek aan onder zijn witte schort (ook al mooi). Eerst werden de matrixjes eruit gepeuterd en daarna werd het bakje gevuld met een prachtig paars papje, waar ik in mocht happen. De radio stond aan en terwijl hij soepeltjes mijn lippen masseerde, zodat de contouren goed in de afdruk kwamen te staan, zong hij zachtjes met de muziek mee, "Can you feel the rythm", ik werd er verlegen van. 
Maar goed, na dat alles snel naar huis, hopend dat ik geen aanrijding zou krijgen, want leg maar eens uit dat het echt jouw schuld niet is, zonder tanden in je mond. En nu heb ik dus huisarrest en een honger dat ik heb, zin in appels en ander hard voedsel, wat echt niet lukt met die vier spijkertjes. Even doorbijten maar, over anderhalf uur mag ik weer in de auto stappen en dan weer maar hopen dat ik geen ongeluk krijg en dat ook mijn tanden dat niet gehad hebben vandaag.


Ria Woensdag 24 Augustus 2005 at 8:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.