Nieuwe oogst


Ze zijn er weer! De allerlekkerste pruimen die er zijn en in Walcheren worden ze al volop verkocht. Ik zag te laat dat er ook een kist stond met pruimen met plekjes en wondjes, voor de jam zogenaamd, maar die zijn net zo lekker natuurlijk, dus daar heb ik ook nog maar een paar kilo van meegenomen à € 1.-- per kg. De andere zijn twee keer zo duur.
Ik zal de komende dagen geen last hebben met de stoelgang, mocht ik dat al hebben.
Nieuwe appels zijn er ook al volop en de karren met pompoenen reden af en aan, ik koop ze nooit, maar vind het wel altijd leuk om te zien, al die kleurige ballen.

De terugreis was zodoende erg aangenaam, ik had weer tanden plus een volle zak pruimen naast me, wat wil een mens nog meer. 
Terwijl ik weg was, is mijn zus langs geweest, jammer dat ik er niet was. Joop en ik hebben vanavond een pizzaatje gegeten en terwijl we daar zaten belde ze nog, misschien morgen een stukje wandelen samen en anders volgende week, dan is ze weer in de buurt.

Ria Woensdag 24 Augustus 2005 at 8:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.