Uit eten

Eind van de middag zijn we samen naar het dorp gelopen en zijn lekker op het terras gaan zitten bij Salud. Af en toe spikkelde het een beetje, maar we zaten onder het zonnescherm, lekker droog en koud was het sowieso niet. Het was druk in het dorp, mensen liepen af en aan met boodschappen, de supermarkt is wat langer open tegenwoordig, dus we konden leuk mensen kijken. Wat auto's betreft hoefden we ons alleen te concentreren op links, het is éénrichtingsverkeer daar, anders blijf je met je hoofd heen en weer gaan natuurlijk. We hebben daar ook lekker een hapje gegeten, Joop een biefstukje en ik van die inktvisrolletjes, lekker waren ze, het was al een tijd geleden dat ik die eens gegeten had, patatje, salade en doperwtjes erbij, eenvoudig, goed en niet duur.
Naast ons kwam een stel meiden te zitten, ze zaten op camping "Strand en Duin" zeiden ze, dat moest natuurlijk "Duin en Strand" zijn. Eenmaal aan de soep vroegen ze of ik een fotootje van ze wilde maken met hun wegwerpcameraatje, dat heb ik gedaan, maar even later ook nog maar een paar met die van mij en gelijk een email adres gevraagd. Ik heb ze net verstuurd en die van dat roze meisje vond ik zo leuk dat ze hier een plaatsje krijgt. Wel gelijk per email toestemming gevraagd natuurlijk, weghalen kan altijd nog.

Ria Woensdag 27 Juli 2005 at 6:06 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.