Beestjes

Het leek vanmiddag wel of er op elke foto die ik maakte een beestje zat, dus ik hou het vandaag maar bij de beestjes, die zijn ook prachtig.
Verder ben ik lekker een beetje aan het poetsen, vanmorgen de diepvries, die toch bijna leeg was, eens ontdooid en schoongemaakt, gelijk ook de vloer eronder en onder de wasmachine geschrobt, ik moet zeggen, het was best nodig. En omdat mijn stofzuiger daar toen toch in de buurt stond, van voor naar achter gestofzuigd i.p.v. van achter naar voor. En dat is raar!
Anders heb ik zo mijn vaste paadje, langs het kastje, onder de tafel, even dat hoekje, nu heb ik het gevoel dat ik de helft niet gehad heb en mijn snoer zat steeds in de weg. Simba bleef ook maar voor me uit vluchten, want ja, anders ga ik de andere kant op, maar nu kwam ik steeds achter haar aan, arm beest, ze heeft het niet op stofzuigers.
Na mijn wandeling nog even boodschapjes gedaan en de koelkast ook nog maar even een sopje voorat alles er weer inging.


Ria Dinsdag 05 Juli 2005 at 11:23 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.