Soms

Soms kom je iemand tegen, je groet en loopt verder, ik kijk dan vaak na een paar stappen nog eens achterom, meestal loopt die ander dan gewoon verder, heel soms kijkt die ander ook, zoals vanmorgen, ik schrik daar altijd een beetje van en voel me betrapt, het was wel een leukerd

Soms moet je beslissingen nemen, er wordt je iets gevraagd, het brengt je in tweestrijd, maar eigenlijk weet je het antwoord van tevoren al. Gelukkig ben ik nuchter genoeg en laat me niet verleiden door wat dan ook, één telefoontje was genoeg, nee!

Soms, zoals vanavond, smaken pizzaatjes wel heel erg lekker, is het erg gezellig in het dorp omdat het nog niet zo heel erg druk is, totdat je merkt dat je in de regen zit en dat het toch wel fris wordt.

Soms lijkt het wel de omgekeerde wereld, waar zijn de tijden gebleven dat ik niet naar huis wilde en Joop stond te porren "we gaan".


Ria Woensdag 29 Juni 2005 at 10:34 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.