Gewerkt

Vanmorgen gelijk in de tuin begonnen, het stuk op de foto onderhanden genomen vandaag. Een hoop dood hout weggesnoeid en "onkruid" weggehaald (plantjes die ik niet op die plek wilde hebben) heel de "berg" is nu weer netjes. 
Daarna samen met Joop een kar vol takkezooi naar de vuilstort gebracht.
Ook besloten dat we toch maar een schot wilden aan de achterkant van de carpoort, zodat we niet altijd de auto zien staan als we in ons pas aangelegde hoekje zitten, daar zijn we toen ook maar gelijk om gereden, plus nog een paar klimmers, groenblijvende kamperfoeli dit keer.
Ik heb getwijfeld tussen een klimhortensia en dit, maar die hortensia's worden weer zo kaal in de winter, al vind ik de bloemen wel weer mooi, die keuzes altijd hè.
Ik heb er vier meegenomen, ik dacht voor elke kant twee, maar op een schotje van 1.80 is dat toch wel wat veel, dus heb ik er maar twee gebruikt, want het schot is ook al geplaatst natuurlijk. De andere ga ik nu aan de kopse kant van de stacaravan zetten, palen en gaas hebben we nog, dus dat kunnen we morgen weer doen.
Heerlijk dat zomerse weer, al is het nu weer wel bewolkt en een stuk afgekoeld, ik hoop toch dat het nog een poosje zo lekker blijft.

Ria Donderdag 26 Mei 2005 at 10:17 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.