Pinksteren2



Tja, wat zullen we ervan zeggen, koud, warm, wind, geen wind, het is nog geen zomer, over drie weken alweer de langste dag, waar blijven de blaadjes van de bomen, kortom ze hebben uitgebreid op het weer gemopperd, de mannen. Elly en ik bekijken het wat nuchterder en komt het niet dan toch is het lente, want zo heet het jaargetijde waar we nu in leven.
We hebben gezellig een pizzaatje gegeten vanavond met z'n viertjes en na afloop nog even bij Elly en Cor een afzakkertje.
Elly is al maanden bezig met een quilt, samen met haar zus, vanavond liet ze hem zien en hij is echt schitterend! Nog niet helemaal af, maar echt geweldig knap, mooie kleuren ook, prachtig!

Verder heerlijk gewandeld met een beetje tegenslag, Simba ging achter de kippetjes aan en kwam zodoende in een zwarte moddersloot terecht, je wilt echt niet weten hoe dat stinkt en hoe moeilijk dat eraf gaat, we hebben samen gedouched en na afloop stonken we allebei nog even hard.
Ik heb wel erg moeten lachen onderweg, want eigenlijk had ze niet zoveel zin om te lopen, steeds moest ik even wachten, het tempo lag laag, maar nadat ze in de modder gedoken was, was ze weer helemaal blij en liep als een veertje, zoiets van: "zie mij eens lekker stinken!" gek beest.

Vogeltjes



Ik ben helemaal vergeten te vermelden dat de kwikstaartjes er weer zijn, dat ik vorige week pas de koekoek hoorde en zwaluwen zag vliegen, alles lijkt laat te zijn dit jaar, hopelijk ook de herfst.

Ria Maandag 16 Mei 2005 at 9:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.