Zomerspul

Gistermiddag eindelijk wat zomerspul gehaald, ik hoorde de buurman thuiskomen met een nieuwe voorraad en ben gelijk even gaan kijken. Hij had mooie witte seringen, daar heb ik er twee van genomen, ze ruiken heerlijk en zijn lekker sterk, verder wat knal rose, paars en wit voor op de tafels, volgende week nog wat geraniums en dan heb ik het wel weer denk ik, al blijft het veel te verleidelijk natuurlijk, zo'n bloemenbuurman.
Ik heb het gelijk geplant, dus het staat er weer fleurig bij.

Vanmorgen de binnen en buitenboel gezeemd, ja ja Ria heeft de kriebels, 't gaat lekker, soms heb je dat en ik heb het nu. Heel de dag een beetje lopen keutelen.
Joop is ook druk met zijn bijen, hij moest vanmorgen al vroeg naar Zeeuws Vlaanderen om spullen op te halen, dus die liep ook niet in de weg.
Ook nog een tijdje in de zon gelegen, want die scheen heerlijk vandaag, wel veel wind.

Joop moet drie nachten achter elkaar rijden met de limousine, het is behoorlijk druk en omdat hij vanmorgen al vroeg op moest ligt hij nu even te dutten in zijn stoel.

Iris belt net, ze gaan zo rijden, dus die zijn over een uurtje of twee ook hier.


Ria Zaterdag 14 Mei 2005 at 9:37 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.