Bewogen dag

Vanmorgen eindelijk Yari eens in levende lijve ontmoet en ik moet zeggen dat viel niet tegen.
Wat een schattig ventje. Oma was ook meegekomen en we hebben gezellig koffie gedronken en over moedergevoelens en luiers en op handen zijnd werk gekletst.
Yari treft het maar met zo'n moeder en oma en zeker papa niet te vergeten, komt helemaal goed met hem hoor.
Toen de koffie op was en ze weer vertrokken waren ben ik een rondje gaan doen met Simba.
Het was heerlijk weertje en ik was in de mood voor een ander rondje , wat weer mooie foto's opleverde.
Uhhhh, nu ff niet aanklikbaar, want die moet ik eerst bewerken en daar heb ik nu even geen zin in, want het is ook al laat.
Thuisgekomen de tuin ingedoken en echt ik heb geknipt of mijn leven ervan af hing, maar als je nu zegt waar heb je dan geknipt???? Ik weet het wel en de bossen afval liegen er niet om, maar echt niemand die het ziet dus. Dinsdag maar weer de truc mer de Kliko uithalen, anders raak ik het niet kwijt.

Eind van de middag naar Elly afgezakt en daar nog even onder het nieuwe afdak gezeten met een wijntje. Daarna samen een pizzaatje gegeten en Mir kwam ons vergezellen bij het toetje, ik had me daar toch een heerlijke ijssssss...........
Sambuca toe.
En omdat Elly nog nooit in de Surf Inn geweest was daar nog een afzakkertje gehaald.
Gelukkig zijn we heelhuids thuis gekomen.
Ik had net mijn avondpyama aan toen Ina belde, ze waren ook uit eten geweest en kwamen nog even een afzakkertje bij mij halen, heeeeeel gezellig.
En nu weer even bijkomen hier en alles ff onder woorden brengen, want ik moet het toch ergens kwijt.
Het blijft leuk zo'n log, het is net een dagboek.

Jeugd trauma


Politiedochter.
Soortgelijk bordje hing aan ons huis.
Er werd me altijd ingepeperd dat ik het "goede voorbeeld" moest geven aan vriendjes en vriendinnetjes.
Kortom:
Ik heb gestolen, ik hing achter aanhangwagens van tractroren, , ik liet me slepen door brommertjes, ik was gewoon ondeugend en dat ben ik eigenlijk nog steeds, die ouwe heeft het er niet uit gekregen met zijn gummiknuppel, want daar is het waar het verkeerd is gegaan tussen mijn pa en mij, hij heeft gedreigd met dat ding toen hij onderaan de trap stond en ik boven..........ik was tien, hij had beter moeten weten en het anders aan moeten pakken .......heel stom, maar het is een voorval, misschien heel klein, dat me heel mijn leven achtervolgd heeft...ik heb het hem nooit vergeven....


Ria Maandag 27 September 2004 at 5:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.