Buien

Vanmorgen vrolijk in de tuin begonnen. 
De knipschaar van gisteren lag er nog en er moet nog veel meer geknipt worden.
Ik heb wel het één en ander gedaan, maar het is op het ogenblik niet leuk meer, de ene plensbui na de andere, dus ik ben maar weer gestopt.
Straks nog maar even naar Zierikzee. Ik heb gisteren nog kussentjes gehaald voor de stoelen in de keuken, maar die ga ik weer terugbregen, ze staan niet leuk. Gelukkig doen ze bij Xenos nooit moeilijk daarover. Ik was er ook pas tegen half zes en om half zes moest iedereen de winkel verlaten, ik was er toen nog lang niet uit eigenlijk.
De oude gordijnen en rails heb ik ook alvast weggehaald, dus ik ben helemaal klaar voor mijn nieuwe spul, al zal dat nog wel een paar weken duren.

Joop belt iedere dag even als hij zijn bestemming bereikt heeft.
Het gaat goed en gisteren is Cor naar hem afgereisd om hem komend weekend gezelschap te houden.

Mmmmmm.....

De negerzoenen smelten in de mond en er is beheersing nodig om ze niet alle 9 achter elkaar op te eten. Deze traktatie voor jong en oud is een mooi product tegen een gunstige prijs. 

Dat had ik dus niet, beheersing.
Ze zijn al op! 
Zes in de auto en de resterende drie bij de thee.

Drama

UIt de krant van vandaag:

ZIERIKZEE - John Elenbaas uit Ellemeet is diep in mineur met hetgeen hem deze week gedeeltelijk door eigen toedoen is overkomen. Zijn gloednieuwe digitale videocamera - een JVC type GRDV700 E - is woensdagmiddag gestolen vanaf het terras bij restaurant Concordia in Zierikzee. Dat betreurt hij, maar wat hij veel erger vindt, is daarmee ook het verlies van unieke tapes met opnamen van de huwelijksvoltrekking van zijn broer en schoonzus.

Hoe vertel ik hem dat straks?“, vraagt John zich af. Zijn broer Jacco en diens echtgenote Daniëlle zijn nu nog op huwelijksreis. Ze komen over twee weken terug en verwachten dan een mooie beeldregistratie van hun trouwdag op donderdag 16 september. Het was Johns bedoeling zijn broer en schoonzus daar een uniek geschenk mee te kunnnen aanbieden. Jacco is sinds zijn zesde jaar tengevolgde van een verkeersongeluk aan een rolstoel gekluisterd. John wil daar niet dramatisch over doen, maar wellicht verklaart het de extra betrokkenheid met zijn broer. 

Oooooh, wat een drama!
Ik draag dan ook op deze manier mijn steentje bij, je weet maar nooit en het zijn tenslotte neven van Joop, niet dat dat enig verschil maakt, maar toch...
Dus zie je plotseling je buurman met een video in de weer die hij anders nooit bezat, vraag dan even hoe hij eraan gekomen is. 
Als die filmpjes maar boven water komen, trouwen doe je tenslotte maar een keer, als het meezit.

Ria Vrijdag 24 September 2004 at 5:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.