Klam

Vannacht had ik het hardstikke koud en vandaag breekt bij alles wat ik doe het zweet me uit, ik doe dus maar niet teveel. Vanmiddag matras buiten gelegd en daar lekker een tukje op gedaan. 
Nog wel even met Simba naar het strand geweest, dat arme beest hangt er ook maar een beetje bij de laatste tijd. Ze hadden de parkeermeters alweer neergezet, dus ik wilde alweer omdraaien, want ik ga natuurlijk niet betalen om op het strand te komen, ik had trouwens ook geen portemonnee bij me. Maar er kwam al een vriendelijke duitser aangelopen, of ik zijn kaartje wilde, er stond nog een uur op, nou vooruit dan. Zodoende nog even lekker gelopen, iedereen liep er al zomers bij, kinderen waren al aan het pootje baden en ik liep met mijn jas aan te zweten als een gek, maar ik durfde hem ook niet uit te doen. Hopelijk komt het er nu een beetje uit en is het morgen over...

We hebben regelmatig een groene specht in de tuin, die dan in het gras naar miereneitjes zit te zoeken, die zijn er genoeg, vandaar dat ie steeds terugkomt zeker.
Zojuist zaten er zelfs twee. Misschien hebben we nu wel een koppeltje.
Daarvoor moet ik ze nog eens iets beter bekijken

Omdat ik vanavond geen zin had om te koken, dacht ik even iets bij de chinees te gaan halen.

Wat denk je......gesloten!! Onze Chinees zomaar dicht!!
Het blijkt een eetcafé te worden, nog een kroeg erbij in Scharendijke.
Veder gereden naar het dorp, dan maar een pizza!
Was ff gezellig in de pizzeria en iedereen begon gelijk over mijn aankomende "tentoonstelling", ik werd er alweer helemaal zenuwachtig van en zei dat ik misschien wel niet meer durfde.
Nou, zeiden ze, erger dan wat er nu hangt kan het niet zijn, en dat is ook wel zo, maar ik blijf het eng vinden.
Ik ga komend weekend alles eens uitzoeken en netjes inlijsten wat ik daar wil gaan hangen.
Joop gaat morgen weer een weekend Ardennen doen, dus ik heb een paar rustige dagen alleen, heerlijk!! Niets moet, alles mag. Ik heb zelfs een auto, want we hebben er nu twee, dus ik kan zaterdag ook nog even naar Zerikzee, als ik nog een lijstje of een passe partout nodig heb.
Ik heb er zin in, hopelijk is mijn verkoudheid dan ook over.

Ria Donderdag 15 April 2004 at 12:51 pm | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.