Dag 3

Vanmorgen was het wel heel erg vroeg, toen het bedje naast ons al begon te praten.
Het was een uur of vijf toen het bedje zei "oma, neus snuiten" toen dat gebeurd was, klonk het een half uur later "oma, plassen" er was dus geen houden meer aan, nog even bij ons in bed gelegd en net toen ik dacht, ze slaapt weer, kwam er weer ergens anders geluid vandaan.
Toen iedereen weer in de kleren zat, zijn we een eindje gaan wandelen met Simba, klein stukje het polderweggetje in, waar we toch al gauw een uur over gedaan hebben.
Daarna waren de houtsnippers aan de beurt. Levi weigert wanten aan te doen, maar het was best koud en op het laatst liep hij met van die spastische handjes, toen wilde hij eigenlijk wel naar binnen en na de boterham weer naar bed.
Vanmiddag zijn we naar Port Zeelande geweest om te 
We werden met de gebracht en gehaald, want onze auto stond nog in Renesse. Joop moet naar Schiphol vanavond. Dus dat was wel luxe natuurlijk.
Tante ging ook mee.
Die had vanmorgen nog nieuwe gekocht, want die hadden ze niet bij zich, ook nog een zwemband en "vleugeltjes"
We hebben heerlijk gezwommen en gespeeld in de golven. Levi loopt zo het diepe in en Yara springt en "zwemt" dat het een lieve lust is. 
Om een uur of half zes de taxi weer gebeld, spaghetti gemaakt en nu slapen ze weer.
Ze gaan zo lief slapen, geen enkel probleem.

Na de houtsnippers komt er morgen 5 kub schelpen. We hebben een oprit met schelpen en die moeten nodig een keer aangevuld worden. Er zijn kuilen en dat worden plassen als het regent, dus een laagje erbij kan geen kwaad. Die storten ze dan buiten het hek, dus gelukkig kunnen de kinderen daar niet in gaan rollen. De houtsnippers zijn al onderdeel van het huishouden nu.
Ze zijn overal.
Ze zaten nog net niet in de spaghetti vanavond.

Ria Woensdag 03 Maart 2004 at 10:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.