21-12-2003/27-12-2003

zaterdag, december 27, 2003

 
Toen ik wakker werd vanmorgen scheen de zon. Een prachtige blauwe lucht en ik heb dan eigenlijk gelijk genoeg van lichtjes en kerstdingen. Gelukkig heb ik me beheerst en hangt het meeste er nog, want nu het donker is, is het toch wel weer gezellig. Maar hier heb ik alvast maar een beetje opgeruimd. Ik kan geen kerstman meer zien. Verder erger ik me suf aan mijn pink, hij doet nu geen pijn meer of zo, maar het is zo ontzettend onhandig, soms vergeet ik dat ie stijf is en wil iets pakken en dat gaat dan niet. Grrrrrrrrr! Ik denk dat ik vandaag of morgen maar zelf die pin eruit trek ;)
 

Door: ria 7:13 PM

vrijdag, december 26, 2003

 
Vanavond uitgebreid gegeten bij Elly en Cor, waar weer hun kinderen bij waren. Het was heerlijk! Hun oudste zoon zorgde voor de drankjes en wijntjes bij de gerechten. Madeira bij de ossestaart soep en een paar heerlijke wijntjes bij de ossehaas, superdeluxe klaargemaakt door Elly, met van allerlei lekkers erbij. Bij het toetje, een heerlijke mousse, klaargemaakt door de andere zoon en zijn vriendin, een hele oude sherry van Pedro Ximenes, ik kan de goede niet zo snel vinden, maar het was superlekker. We zijn aardig verwend dus vanavond. Hoe leuk het ook allemaal weer was, ik ben blij dat het er weer opzit.
 

Door: ria 10:38 PM
 

Gisteravond gezellig gegourmet met z'n allen, meiden met aanhang en Elly en Cor, we hebben erg veel lol gehad en lang nagetafeld. Toen iedereen naar bed was, heb ik nog een beetje opgeruimd en een afzakkertje genomen. Vanmorgen lekker uitgeslapen. En nu is het weer stil in huis. Sil en Cor met de kinderen zijn net vertrokken. Ik vind het te koud om te gaan wandelen, geen zin vandaag.
 

Door: ria 2:35 PM

woensdag, december 24, 2003

 

Drukke dag gehad. Nog boodschappen gedaan bij AH en de hechtingen eruit laten halen in het ziekenhuis, strandwandeling met Simba en toen kwamen Sil met aanhang. Lekker stampot boerenkool gemaakt en nu zijn ze even naar het dorp, maar ik denk eigenlijk niet dat er iets open is. Kinderen liggen lekker te pitten in de caravan. Dus ik heb ff tijd om het e.e.a. te lezen en mijn log bij te werken. NIet veel te melden, maar goed een lekkere rookworst is nooit weg ;) Simba had na het boodschappen doen de oude kaas te pakken in de auto. Dat heeft ze nog nooit gedaan! Ik denk dat het cellofaantje niet goed heeft gezeten en dat het te lekker rook. Ze had al een heel stuk op eer ik het in de gaten had. Daarna moest ze weer even alleen zijn met al de boodschappen toen ik in het ziekenhuis was, maar gelukkig heeft ze verder nergens aan gezeten, ik had haar natuurlijk wel eventjes bestraffend toegesproken...
 

Door: ria 9:18 PM

dinsdag, december 23, 2003

 
Het zal een paar dagen wat stiller zijn hier denk ik. Druk met familie en vrienden en eten. Morgen eerst nog even de laatste boodschappen doen en ook nog even langs het ziekenhuis om de hechtingen eruit te laten halen. Eentje ging er vanzelf al uit vandaag. Pin moet er nog twee weken inblijven.
 

Door: ria 9:23 PM
 

Wat een rotweer! Is niet echt om vrolijk van te worden dit, hopelijk blijft het niet heel de kerst zo. De dag begon ook al verkeerd. De nacht eigenlijk al. Ik kreeg een stomp van Joop in mijn gezicht, omdat ik lag te snurken zei hij, dat kon helemaal niet, want ik was klaarwakker!!! Meestal geeft hij een duw tegen mijn kussen, maar zijn orientatie was een beetje verkeerd. Ik bleef ook nog met de haak die in mijn pink zit aan mijn kussen hangen, was niet lekker. Verder vergat ik vanmorgen een kopje in het Senseo ding te zetten, zodat mijn koffie in het bakje liep. Maar niet teveel doen vandaag......
 

Door: ria 2:33 PM

maandag, december 22, 2003

 
Joop moest al vroeg rijden vanmorgen, dus was ik ook op tijd wakker. De caravan opgeruimd en een beetje gezellig gemaakt. Silvia en consorten komen woensdagmiddag al en kunnen dan lekker daar slapen. Wel handig dat ie nog niet verhuurd is nu, maar dat moet toch niet te lang duren natuurlijk. Joop heeft het bord weer bij de oprit gezet. Vanmiddag gewandeld, het was lekker fris. Daarna weer achter de pc, beetje geprutst, veel vooruitgang zit er nog niet in, maar eens, ooit, zal het goed zijn, hoop ik. En nu komt Mir ff buurten. Ze is druk aan het poetsen, want haar schoonmoeder komt eraan en dan moet je huis aan de kant zijn natuurlijk.
 

Door: ria 8:55 PM

zondag, december 21, 2003

 
Veeeel te laat gaan slapen gisteravond, het was geloof ik half vier ofzo, Joop was taxirijden, die was ook pas over vieren thuis, dus we hebben lekker uitgeslapen, dan hou je niet zoveel dag over. Nu ja het was toch rotweer, de sluizen van de Neeltje Jans waren zelfs dicht geweest hoorde ik. Vanmiddag een klein stukje uitgewaaid en voor de rest achter de pc. Joop is druk met zijn spelletje, hij praat zelfs in zichzelf erbij, het is bijna belangrijker dan voetbal, wel heel leuk om te zien, zo'n spel, ik ga er voorlopig niet aan beginnen, daar heb ik ook niet veel kans voor, maar ik wil het ook niet, één verslaving is al genoeg, okee twee dan ;)
 

Door: ria 8:46 PM
Ria Zondag 21 December 2003 at 5:50 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.