30-11-2003/06-12-2003

zaterdag, december 06, 2003

 
 GEWELDIG !!
 

Door: ria 10:29 PM
 
Beetje suffe dag vandaag. Vanmiddag voor de verandering weer eens een strandwandeling gemaakt. Het was hoog water, dus moest ik door het losse zand ploeteren, dat was wat minder. Joop heeft vanmiddag zijn kamertje opgeruimd, d.w.z. alles waarvan hij vond, dat er niet in hoorde, op de gang gezet. Hij heeft nu ook een tv naast zijn pc, niet te geloven, we zijn met z'n tweeën en er staan nu drie tv's aan. Ik kijk naar Eigen Huis en Tuin, Joop voetbal. Straks hebben we Idols, daar ga ik ook weer naar kijken. Vannacht moet Joop taxi rijden. Toen hij net een schone spijkerbroek aandeed vond hij een Yin Yang boontje in zijn zak, dat had hij een tijdje geleden al eens van Dieneke Klompegekregen, leuk hè, ik had ze nog nooit gezien, zij kweekt ze.
 

Door: ria 7:45 PM

vrijdag, december 05, 2003

 

Ik fungeer nu als beest ook al als raamhanger, wow leuk Lievebeest, heel mooi gedaan en ik vind het een mooi plekje, uitzicht bevalt me prima.
 

Door: ria 11:28 PM
 
Joop moest er al vroeg uit vanmorgen, want Sint had de limousine besteld. De hedendaagse Sint is aardig verwend geloof ik. Vroeger ging hij nog gewoon met zijn paard de hort op. Ik kon dus lekker nog even omdraaien en daarna krant en koffie enzo. Joop was intussen ook alweer terug. Heeeerlijk gewandeld en daarna achter de pc gekropen en mijn archief eens onderhanden genomen. Het is nu weer netjes wat de de foto's betreft. Er zijn er een paar weg, maar het meeste is nog intact. Volgende week de linken eens nakijken, of die nog werken. Nadeel is wel dat ik nu overal met mijn muts op zit, ook al is het hartje zomer, maar een kniesoor die daar op let natuurlijk. Alle dubbele weken zijn nu ook weer goed. Eigenlijk wilden we vanavond een pizzaatje gaan eten, maar toen ik belde nam er niemand op. We zijn toen maar naar Salud gegaan en hebben daar een overheerlijk biefstukje gegeten. Achteraf bleek de pizzeria toch wel open te zijn. Volgende keer maar weer. Zodoende niet kunnen vragen of ik mijn aquarellen daar mocht hangen.
 

Door: ria 9:44 PM

donderdag, december 04, 2003

 
Saaie dag vandaag. Gezogen, gedweild en de oud papier en glasbak met een bezoek vereerd. Boodschappen gedaan in Zierikzee, want we hadden niks lekkers meer in huis. Dat kan hier in het dorp ook natuurlijk, maar ik vind het altijd wel leuk om daar even voor naar Zierikzee te gaan. Bij Kringloopwinkel "de Soepkokerij" de rieten stoel opgehaald, die ik vorige week al gereserveerd had. Heb ik toch voor een tientje weer een leuke stoel erbij. Hij is eigenlijk voor buiten, maar staat nu naast de kachel, een lekker lage wegzakstoel. Ook nog een paar schilderijtjes ingelijst. Er staan er nu 15 klaar. Nu nog een plekje om ze op te hangen. Ik denk dat we morgen maar eens een pizzaatje moeten gaan eten.
 

Door: ria 7:03 PM
 

Het begin van de fotoreportage van Joop. Alles staat er nog niet op. (klik op foto)
 

Door: ria 11:14 AM

woensdag, december 03, 2003

 
Vanmorgen is toch nog degene wezen kijken, die waarschijnlijk in de caravan wil. Nog niet gehoord of het echt door gaat. Het zoveelste echtscheidingsgeval. Verder een beetje gebreid en gewandeld. Het was wel heel de dag mistig hier, kouddd! Toen ik thuiskwam was Joop met zijn videofilm van Nepal bezig, daar hebben we toen samen naar zitten kijken. Mooi hoor! Is toch weer "echter" dan foto's. Zijn foto's staan nog niet op zijn site, zo gauw dat het geval is geef ik de link wel door. Hij had ook nog bij Kedar in huis gefilmd, die had ook twee aquarellen van me gekregen, omdat hij ze zo leuk vond en nu zag ik ze in zijn kamer hangen, netjes ingelijst, grappig om te zien.
 

Door: ria 6:39 PM

dinsdag, december 02, 2003

 

Prachtige beesten vind ik het. Maar de boeren zijn er dus minder blij mee. Artikel in de krant gisteren. Mogen ze die beesten zomaar af gaan schieten. Hier nog eens de foto, die ik van de zomer maakte. Leuk spelletje bij Tour de Gans :))
 

Door: ria 8:47 PM
 
Eindelijk weer beeld. Blogger heeft er heel de dag uitgelegen. Zoals je hiernaast ziet is mijn muts af. De bloem had ik nog, ooit al eens voor op een trui gemaakt, maar ik kan hem nu ook leuk op mijn muts spelden, al weet ik niet of ik zo naar buiten durf. Nu de zwarte nog. Vanmorgen eerst de caravan een beetje opgeruimd, wat een bende hadden ze achtergelaten, er zou iemand komen kijken vanmorgen, maar die is niet meer geweest. Even afwachten maar, anders ga ik de surfschool maar eens bellen. Misschien loopt daar nog iemand rond die iets zoekt.
 

Door: ria 5:12 PM

maandag, december 01, 2003

 

Zou het ooit nog goedkomen met mijn pink? Er zit nog niet veel vooruitgang in, het topje is wel dun, maar de rest is dik en stijf, de middelste knokkel kan ik wel buigen, voor zover de dikte dat toelaat, maar het doet wel pijn. Ik begin er zo langzamerhand zwaar hoofd in te krijgen. Naar de dokter gaan heeft nu geen zin meer denk ik. KLeine zaken kunnen soms grote gevolgen hebben, zoals een glijpartijtje in de douche, al had ik natuurlijk ook dood kunnen zijn, eigenlijk heb ik dus nog geluk gehad ;)
 

Door: ria 11:32 PM
 

Vanmiddag eerst lekker mijn rondje gedaan. Muts op want ik ben niet van plan ziek te worden. Vannacht een paar keer een niesaanval gehad. Neus kriebelt nog steeds al wordt het wel wat minder. Thuisgekomen eerst mijn restjes wol uit de klit gehaald. De kleinkinderen hebben er een paar keer mee lopen zeulen en vooral mohair kan zo lekker in elkaar gaan zitten. Maar het is gelukt en staat op de pennen inmiddels. Eerst een oranje voor bij mijn bruine jas en dan heb ik ook nog zwarte wol, dat pas overal bij. Foto's volgen als ze klaar zijn, dit is al een oude foto van een paar jaar geleden ;)
 

Door: ria 8:50 PM
 
Er gaat weer een aquarel de deur uit, nr. 28 is verkocht. Hij krijgt een plaatsje aan een muur ergens in Nijmegen :))
 

Door: ria 12:40 PM
 

Scroll naar beneden en van Dale staat tot je beschikking. Ik heb het al een tijdje maar wist steeds maar niet waar ik het zetten moest. Het is nogal groot en ontsierend vind ik, maar onderaan de pagina valt dat niet op ;)
 

Door: ria 1:02 AM

zondag, november 30, 2003

 
 Omdat ik van mijn moeder alleen maar een pasfotootje heb, heb ik wel eens geprobeerd haar na te schilderen, dat is heel moeilijk. (Ik heb natuurlijk wel andere fotootjes, maar allemaal klein en onduidelijk) En zeker bij zoiets ga je dan veel te precies te werk. Nu ga ik er binnenkort nog eens een proberen, maar dan meer in mijn eigen stijl, eens kijken of dat beter lukt. Vannacht veel te laat gaan slapen. Joop was pas half vijf thuis, toen lag ik er net een half uurtje in. Wel lekker uitgeslapen, ik heb alleen een kriebelneus, net of ik iedere keer moet niezen, maar dan toch net niet. Wel gewandeld vanmiddag, voor de zekerheid maar een muts opgezet, straks eens naar mijn restjes kijken want ik wil er ook nog eentje maken. Lekker warm aangekleed en stevig doorgelopen.
 

Door: ria 6:18 PM
 
En nu heb ik er hoofdpijn van. Ik heb nooit hoofdpijn, hoogstens een beetje duf hoofd na teveel wijn. Joop heeft nachtdienst tot vier uur met de taxi. Ik heb een blikje Dolma's opengetrokken, Beaujolaitje erbij en nu nog even wat leuks doen. (Linken nemen toch geen extra ruimte in?) Niet eens gewandeld vandaag. Alleen maar boodschappen gedaan en gewassen, want wassen in het weekend is goedkoper. Morgen bed verschonen, ook al zo'n rotklus. De nieuwe huurders die we hadden voor de caravan hebben ook afgezegd, dus als er nog iemand tijdelijke woonruimte zoekt, liefst een lekker ding, die niet te moeilijk doet en netjes op tijd de huur betaalt..... ;)
 

Door: ria 12:43 AM
Ria Zondag 30 November 2003 at 5:56 pm | ΒΆ | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.