09-11-2003/15-11-2003

zaterdag, november 15, 2003

 
 Hier is ie dan de wederhelft van het oog een paar dagen geleden, ze hangen al gezellig naast elkaar in de kamer. Hij lijkt in de vergroting wat wazig, weet niet hoe dat komt, maar dat is in werkelijkheid niet zo. Ik had geen zin om hem opnieuw op de foto te zetten, omdat hij al hangt. Lekker gewandeld en straks gaan we mossels eten bij Elly en Cor. Het was mosselloop vandaag en na afloop krijgt iedereen dan een zak mossels. Dat wordt smullen :))
 

Door: ria 4:15 PM

vrijdag, november 14, 2003

 
Het is aardig gelukt met al mijn boodschappen ;) Wel een tijdje zoet mee geweest, maar alles is er. Ook nog even naar het strand geweest, dat heb ik eerst maar gedaan vanmorgen, even lekker uitwaaien en wakker worden. Joop heeft zijn pc nu ook binnen gezet, in plaats van de laptop, dat werkt toch makkelijker en is ook sneller natuurlijk, al neemt het wel veel meer ruimte in. Maar nu hebben we allebei binnen ons plekje. Vanavond nog een schilderijtje gemaakt dat past bij de andere, ik heb al een foto gemaakt, maar omdat de laptop nu weer in de garage staat, moet ik daarheen om hem op mijn pc te krijgen en dat vind ik nu even te koud. Komt morgen weer wel.
 

Door: ria 10:38 PM
 
Het is laat, maar we proosten nog even op de lage energierekening. Morgen boodschappen doen en ik heb al zo'n raar lijstje, ik denk nooit dat ik alles in één keer thuis krijg. Wandelsokken, tandenstokers, sinterklaaskadootjes, oregano, lijst, spul kachelruitje, beits, passepartouts, shag, hondebrokken :( en dan nog de alledaagse dingen. Maar goed, ik doe mijn best.
 

Door: ria 2:31 AM

donderdag, november 13, 2003

 
Schilderen komt er niet van, ik heb de rust niet. Zit lekker aan een wijntje en wil nog even zomaar wat kwijt. We kregen vandaag de afrekening van de Delta Nuts in de bus. De bezuinigingsmaatregelen van Joop hebben wel degelijk resultaat gehad. We krijgen maar liefst € 522 terug. Goed heeeee!! Plus dat de maandelijkse termijn minder is geworden. Nu volhouden, doen we ook wel, al is het voor mij moeilijk. Ik heb graag overal licht aan 's avonds al is dat helemaal niet nodig natuurlijk. Verder ben ik nog gevallen vanavond, lekker in de blubber. Ik wil mijn spiegels opnieuw gaan beplakken en vroeg aan Miriam of ze nog oude Viva's had. De Viva is al jaren mijn lijfblad en Mir leest gezellig mee. Er staan altijd heel kleurige reportages in, die ik goed kan gebruiken voor mijn knip- en plakwerk. Er stond toevallig een doos in haar auto en die gaf ze eventjes aan over de schutting. Daarbij verloor ik mijn evenwicht en lag dus ondersteboven. Was wel ff lachen.
 

Door: ria 9:59 PM
 


Heerlijk zonnetje weer vandaag. De natuur raakt ook al de kluts kwijt, de primulaatjes beginnen te bloeien in de tuin en onderweg zag ik dikke forsytiaknoppen en zelfs al een enkel bloemetje. Leuke tuinlink op mijn zoektocht naar de forsytia. Lekker gewandeld en zometeen nog eens proberen een schilderijtje te maken.
 

Door: ria 3:49 PM

woensdag, november 12, 2003

 

Vandaag ook nog een jarige!!!! 49 alweer!!! HARTELIJK GEFELICITEERD lieve schoonzus van me. Binnenkort komen we proosten en ik hoop dat je je 
presentje in de bus hebt gehad.
 

Door: ria 9:35 PM
 
Vanmiddag even naar Renesse voor haakjes, die ik dus achteraf niet nodig bleek te hebben. Gelijk een lekkere regenjas gekocht, want degene die ik had was zo lek als een mandje. Nog een rondje dorp en intussen begon het te regenen, had ik natuurlijk mijn nieuwe jas niet aangedaan, was ik nog nat. Het schilderijtje van een paar dagen geleden heb ik ook ingelijst met een rode passe partout en je zult het niet geloven, maar ik heb hem opgehangen, in de kamer!! Daar hangen al jaren twee schilderijtjes en die ben ik eigenlijk een beetje zat, tijd voor iets nieuws, nu moet ik er nog eentje bijmaken die er een beetje bij past natuurlijk..... Ook nog honingpotjes gevuld, want er was iemand die wilde er 25 hebben, dat schiet tenminste op. En vanavond mijn plant lekker in de stromende regen gezet. Is ie weer lekker frisssss.........
 

Door: ria 8:53 PM
 

De buurtjes hebben sinds gisteren alweer lichtjes buiten. Het staat toch altijd wel weer heel gezellig vind ik, al is het nog wel wat vroeg. Zoals ieder jaar neem ik me voor dit jaar niets te doen, maar als het dan eenmaalSinterklaas geweest is, begint het toch te kriebelen. Meestal hou ik het dan wel alleen bij allemaal lichtjes, binnen en buiten. Een kerstboom heb ik al jaren niet meer, gedoe met die naalden en een vreselijke sta in de weg. Ik heb nog wel eens een kunstboom gehad, maar dat is ook niets. Staat nog evengoed in de weg en de lichtjes zijn nu eenmaal het leukst. Sinterklaas hebben we ook al jaren niet gevierd, meestal pakjes met de kerst, maar nu met de kleinkinderen zal het toch weer moeten gebeuren denk ik. In ieder geval wel een paar cadeautjes kopen :)
 

Door: ria 8:10 PM
 
Je houd het niet voor mogelijk, maar ik heb dus gewoon wissellijsten zonder ophanghaakjes gekocht, sufkont die ik ben. Nu wil het toeval dat ik een doosje met van die schattige koperen driehoekjes had, met spijkertjes erbij. Ik heb het vorige week nog in mijn handen gehad bij het opruimen van mijn laadjes. Dus ik vanmorgen op zoektocht. Nergens meer te vinden!! Zou ik ze weggegooid hebben? Omdat ik dacht dat ik toch nooit lijstjes zonder haakjes zou kopen? Ik weet het niet meer, maar ik denk haast dat dat het geval is. Erg hè, je bewaart zoiets jaren, gooit het weg en een paar dagen later heb je het nodig :( Ik ben er intussen achter dat je de lijstjes gewoon aan de klemmetjes op kunt hangen, maar dat betekent dus wel, dat als je er eentje in de breedte hebt, dat je dan 2 spijkertjes in de muur moet hebben.
 

Door: ria 12:41 PM
 
De uitslag van de schilderijenquizzzzzz!!! Deze was goed! Marlies en Downer hadden het bij het rechte eind.
 

Door: ria 12:04 AM

dinsdag, november 11, 2003

 
Druk met mijn schilderijtjes in de weer geweest vandaag. Zes wissellijsten gekocht en ze daar netjes ingedaan. Ik heb nog een paar van die ruwhouten lijsten die ga ik schilderen denk ik, zodat ze een beetje als passe partout dienen en toch mooi bij het schilderijtje passen, dan kan ik er eens mee voor de dag komen. Midden in mijn bezigheden telefoon........problemen. En dan ga je lopen piekeren, nog meer dan je al deed, ik was toch al niet zo vrolijk. Ik heb al meer gezegd zet een caravan neer en er zijn mensen die erin willen. Nu komt die van ons eind van de maand leeg en hij was al toegezegd, toevallig was ik dat meisje nog tegengekomen vanmiddag en had haar beloofd dat ze kon komen kijken volgende week. Ze was blij. Maar ja toen kwam dat telefoontje en Joop was er ook niet. Toen hij thuiskwam gelijk het probleem voorgelegd. Oplossingen gezocht, maar ja, dat is ook niet altijd even makkelijk. Caravan erbij i.p.v. de kleine? Dat kan altijd nog natuurlijk en dat moeten we dan maar in het achterhoofd houden, na een telefoontje zo overeengekomen. Het zal misschien wat raadselachtig overkomen, maar het zit me dwars, vandaar dat ik het kwijt wil zonder over anderen te praten. Ik heb er hoofdpijn van gekregen. Altijd maar die rotzorgen om geld. Money, money, money.............
 

Door: ria 6:54 PM

maandag, november 10, 2003

 
 Mijn gepruts is af, ik vind het niet zo mooi, maar wel grappig. Toen ik het nl. omdraaide zag het er ineens heel anders uit. Dat is natuurlijk meestal wel zo, maar omdat het op een oog lijkt is de uitdrukking plots heel anders. Nu mogen jullie raden hoe ik het geschilderd heb en waar intussen dus mijn naam staat :))
 

Door: ria 10:47 PM
 

Zomaar een raam, waar ik bijna dagelijks voorbij kom. Ik moet er altijd naar kijken. Het is een werkplaatsje geloof ik, die man maakt de beeldjes zelf. Mist vandaag, maar wel lekker gelopen. Joop is een beetje aan het klussen. Hij heeft vandaag de boxen op de tv aangesloten, dit i.v.m. de deeveedee natuurlijk. Daar kunnen ook gewoon cd's ingedraaid worden, dus de cd speler zal niet veel meer gebruikt worden, alles in de deeveedee. En wat een afstandbedieningen!! Niet normaal. Eentje voor de tv, de radio, de dvd, de video, canal+. Schijnt niet allemaal in één te kunnen. Eer ik nu weer door heb hoe alles werkt, want de radio moet wel aan, als je geluid uit die boxen wilt krijgen en de tv moet zacht, maar goed het klinkt leuk en het moet vooral HARD, want Joop wordt behoorlijk DOOF. Vanavond alweer zuurkoolstampot gegeten, lekker hoor, tja ik heb een tijdje terug rookworsten in de aanbieding gekocht, 3 halen, 2 betalen, die moeten ook een keer op.
 

Door: ria 4:54 PM

zondag, november 09, 2003

 
Lekker lang geslapen, het was voor ons allebei laat geworden vannacht. Joop is nu weer met de limousine naar Brussel. Vanmmiddag een klein rondje gedaan, heb nog steeds last van mijn lies, maar ik denk dat ik weet waar het van komt. Woensdag heb ik Miriam geholpen om haar bbq in de auto te laden, ik denk dat ik daarmee een verkeerde beweging gemaakt heb en ook met mijn arm. Gaat wel weer over dus. Niet veel te melden verder. Heb mijn kwastjes gepakt en zit een beetje te prutsen.
 

Door: ria 11:22 PM
 
 Ik heb gisternacht zelf ook wel foto's gemaakt, maar dat haalt het niet bij deze serie. Leuk!! Het was hier ook prachtig helder, maar wel heel koud, dus af en toe ff naar buiten rennen en dan binnen weer verder kijken. Ik heb genoten.
 

Door: ria 5:42 PM
Ria Zondag 09 November 2003 at 6:01 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.