16-03-2003/22-03-2003

zaterdag, maart 15, 2003

 
Wat was het koud vandaag, wel lekker zonnetje, maar warm, ho maar. Niemand die mee wilde gaan wandelen, dus ben ik maar alleen gegaan. Was lekker achteraf, wordt je dan toch weer warm van. Kedar zit heel de dag achter de pc. In Nepal geen kabel he, dat zal weer tegenvallen als hij daar is. Vanmorgen bolussen meegenomen uit de winkel, ook al lekker. Vanavond pannekoeken gebakken. Joop eet ze altijd met stroop maar hij is meer van de hartige, dus lekker met bacon en kaas. En nu zitten ze zich te bezatten geloof ik. Joop had van Ina een halve liter Duvel gekregen nog voor zijn verjaardag, die moet er vanavond aan geloven en Kedar zit aan de wijn. Ik zal zo ook eens gaan kijken.
 

Door: ria 9:45 PM

vrijdag, maart 14, 2003

 
Wat ik verder nog wilde vertellen is dat ik 2 schilderijtjes in de kamer heb, zelfgemaakt en Kedar vond ze mooi. Dus mocht hij uitzoeken uit mijn stapel eigen geschilderde van alles en nog wat probeersels. Ik had er een paar apart gehouden die ik echt niet kwijt wilde, maar ja, nog flinke stapel dus. Moooooooooi om te zien hoe iemand er doorheen gaat. Ik heb heel veel gezichten of wat er dan ook maar voor door kan gaan. Hij wilde iets abstracts, daar heb ik er minder van. Maar goed hij had er 3 uitgezocht en vroeg hoeveel hij er mocht hebben. Drie dus :D. Wel een mooie erbij ook een gezicht :S. Ik kan er maar steeds moeilijk afstand van doen. Ach ik doe er verder ook niks mee. Hopelijk kijkt hij er vaak naar en denkt dan aan hier.
 

Door: ria 8:43 PM
 
Alweer zo'n lekkere dag vandaag. Joop en Kedar zijn na het ontbijt naar Brussel vertrokken. Het was heerlijk weer, dus ik ben lekker gaan opruimen en stoffen en zuigen en zo. Deuren en luiken open, lekker luchten. Ik heb vanmorgen ook besloten niet meer on line te zijn als ik dat ook niet ben, dus ook niet afwezig. Als ik er niet ben, ben ik er niet, dus off line. Pas als ik achter die pc ga zitten zal ik weer on line zijn, of als ik dan even iets doe of zo ben ik ff afwezig. Maar dan ben ik met een paar minuutjes weer terug. Zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Het was echt lekker vandaag, ik heb al heerlijk in de zon gezeten, het was zelf zo lekker dat ik dacht, die kleren moeten uit. Dat heb ik denk ik een half uurtje volgehouden, het was nog te frips. Maar goed, mijn velletje weet nu weer wat eraan komt, misschien zijn er zelfs al een paar pigmentcelletjes geaktiveerd, je weet het niet...Ik heb er zin in, ben er klaar voor, om weer helemaal bruintjes te worden. Het ziet er dan zoals vanmiddag wel weer heel bleekjes uit, maar ik weet dat in een paar dagen tijd er heel veel kan veranderen qua kleur. Zeker bij mij. Maar goed, dat zonnen sloeg nog nergens op, dus ben ik maar ff bij de buuv langs gegaan, paar bloemetjes gekocht, ik kan het niet laten en het is wel heel verleidelijk als ze zo dichtbij staan. Paar potten gevuld met primulaatjes en nog iets, uhhhh, kan er zo even niet op komen, zal de drank wel zijn. We hebben gezellig getafeld en de restjes opgemaakt, ben ik daar ook weer vanaf. Joop en Kedar waren dus alweer vroeg thuis vanmiddag, daar had ik eigenlijk niet op gerekend, maar dat maakt ook niks uit. Ik denk dat ik hem ga missen. Het is zo'n gezellig mannetje. Gaat lekker zijn eigen gangetje en af toe doen we dingen samen, zoals eten. Hij is niet teveel, maar voegt juist iets toe.
 

Door: ria 7:45 PM

donderdag, maart 13, 2003

 
Heeeeeerlijke dag was het vandaag. Lekker zonnetje, dan ziet alles er gelijk een stuk vrolijker uit. Vanmiddag zijn we naar Zierikzeegeweest en hebben een touristische route gedaan. Oude geveltjes bekeken en langs de haven gelopen. Daar hebben we ook een terrasje gepakt en onder het genot van een Leffe dubbel van de zon genoten. Er moet me wel even van het hart dat dat toch een duur zaakje is tegenwoordig. We hadden 5 Leffe's en een portie bitterballen, daar moest ik toch mooi bijna € 19.-- voor betalen :(( fooitje erbij en ik was € 20.-- kwijt, dat is gewoon 45 piek. Ik vind dat niet normaal meer hoor. Volgende keer dus maar eentje en langer mee doen dan ;) Ik heb gezellig met Simba in de achterbak van de auto gezeten, ben zelfs nog een keer ondergedoken toen we de politie zagen. Gister hadden ze ook een leuke dag gehad. Bij de kennis van Kedar langs geweest en daar een nepalese lunch gehad. Daarna bij Hans van der Meulenlangs, die is tegenwoordig eigenaar van een bedrijf, waar uitgebalanceerde gedroogde maaltijden worden samengesteld en verpakt. Daar hebben ze rondgekeken en daarna bij hem thuis gegeten. Was ook al heel gezellig. Morgen gaan ze een dagje naar de beurs in Brussel. Vanavond hebben we Belgisch stoofvlees gegeten, maar dan met rijst erbij en boontjes.
 

Door: ria 6:39 PM

woensdag, maart 12, 2003

 
Ooooh, ik moet nog even iets kwijt. Iedere dag loop ik een stukje bovenop de dijk hier en achter de dijk lopen schapen. Nu heb ik al een keer meegemaakt dat zo'n beestje vast zat in de braamstruiken. Vanmiddag had ik het er ook nog even met Marjory over, die had precies hetzelfde ook al een keer gehad. De beestjes zien er niet uit. Sommigen hebben een hele kale rug, zien er heel zielig en magertjes uit. Mar vertelde dat ze een tijdje geleden eens in een vacht gekeken had van zo'n beest, bleek dat ze vol met wormen zaten. Zij heeft toen zelfs de dierenbescherming gebeld. Die doen daar dan niks aan................daar snap ik echt niks van hoor. Als je soms de verhalen over huisdieren hoort. Schapen moeten toch ook een goede verzorging krijgen.
 

Door: ria 10:44 PM
 
Gisteravond hebben we nog gezellig zitten kletsen met Kedar onder het genot van een Jagermeistertje. Hij wilde Nederlandstalige muziek horen, dus heb ik mijn "Pop in je moerstaal" cd maar opgezet, die draai ik zelf ook nog vaak, het blijft een goeie cd. We zullen die voor hem kopieren. Vanmorgen zijn ze naar een Nepalese kennis vertrokken, die woont in Leersum en is met een Nederlander getrouwd. Haar familie woont bij Kedar in de buurt. Daarna zouden ze nog bij Hans van der Meulen langs gaan, dus ze komen vanavond pas weer thuis. Vanmorgen eerst de douche eens gepoetst. Daarna foto's gemaakt met de webcam. Kijken of er wat tussen zit om hier te plaatsen. Lekker gewandeld, als was het wel een frisse wind. Tijdens mijn wandeling bleek weer eens dat ik toch nog wel de moeite waard ben om naar te kijken ;) Ik liep langs een huis in de polder, komt er een man zijn oprit aflopen, hij ziet mij en valt languit voorover, ik schrok me rot, maar gelukkig stond hij gelijk weer overeind en mankeerde niks. Ik moest er wel erg om lachen nadien. Bij Marjory een kopje thee gedronken. Ze heeft iets in haar hoofd en kan daardoor moeilijk lopen. Gelukkig is ze nu wel weer bezig om er iets aan te doen, er gebeurde gewoon niks. Ze gaat nu naar Amsterdam voor een second opinion en ook fysiotherapie doen. Hopelijk verbetert het en komen ze er eens achter wat het nu eigenlijk is.
 

Door: ria 5:25 PM

dinsdag, maart 11, 2003

 
Saaie dag vandaag. Het was ook rotweer. Niet veel gedaan. Beetje gelezen op het net en gepuzzeld op het net. Kedar en Joop hebben vanmiddag samen boodschappen gedaan in Zierikzee bij de Lidl, ik had een keurig briefje meegegeven. (Tja we hebben een superklein autootje he en ik had geen zin om in de hondebak te kruipen met dit weer.) De drankenhandel is daarnaast, dus ze hadden ook nog cointreau en jagermeister meegebracht, ik denk dat hij dat vanavond wel gaat proeven, hij vindt echt alles lekker. Vanavond spaghetti gemaakt, daar kan weinig fout mee gaan, heerlijk vond ie het weer. Ik kan toch zo lekker koken. Voor de rest brengen die twee ook veel tijd achter de pc door, ze hebben ieder een laptop, die staan naast elkaar en zo zitten ze maar wat te frobelen. Hij heeft ook ontstoken ogen waar hij last van heeft, daar hebben ze ook druppeltjes voor gehaald, ik denk dat de kou erop geslagen is of zo. Vanmiddag belde Miriam, ze was weer gevallen met de motor, ze heeft motorrijles en moet over een paar weken afrijden. Vorige week was ze ook al gevallen en nu was het weer superglad vanwege de regen. Ze had een zeer been en is gelijk bij de dokter langsgegaan. Gekneusde spier. Ze was echt heel zielig, het was nogal haar snipperdag vandaag. Maar goed dat gaat ook allemaal weer over, volgens mij heb ik het gedroomd vanacht. Er was tenminste iets met Mir, maar ze woonde nog thuis, dus dat klopte niet. Ze huilde wel en het was de vraag wie er heen zou gaan Joop of ik :(( stomme dromen.
 

Door: ria 7:05 PM

maandag, maart 10, 2003

 
Vanmorgen lekker uitgeslapen. Lekker ontbeten, tenminste voor ons gewoon, maar Kedar geniet ervan, driedubbel beleg en koffie. Eindelijk kon ik ook weer even het autootje pakken voor een paar grote boodschappen. Toiletpapier was op, zo'n pak doe je niet zo makkelijk in je rugzakje en ik had mazzel want het was in de aanbieding, 2 halen 1 betalen :D (ik zie me al lopen). Vanmiddag een heerlijke wandeling gemaakt naar het strand, hij was onder de indruk, we hebben foto's gemaakt en gefilmd, dus ik hoop dat ik ze een dezer dagen on line kan zetten, Joop is nooit zo snel wat dat betreft. Ook foto's gemaakt voor op mijn log, ik hoop dat ze leuk zijn. Vanavond heb ik me weer uitgesloofd als keukenprinses, nu klaagt Joop eigenlijk ook nooit, maar met zo'n gast aan tafel doe je toch weer extra je best. Ik dacht "ik doe eens iets echt hollands, bloemkool.........", nu blijkt dat heel Nepal bijna dagelijks bloemkool eet :S. Maar wel leuk om even te vermelden wat we aten en dan op zijn Nepalees erbij. We hadden kipfilet (kukhura) lekker gekruid met peper en kerriepoeder, gekookte aardappels (aahlo) en bloemkool (kauli) ook lekker met een beetje kerriepoeder erop, jus van de boter van de kipfilet aangemaakt met het aardappelvocht, hij smulde ervan en vroeg of ik kooklessen gehad had, niet dus, maar het doet je wel goed als blijkt dat je kookkunsten gewaardeerd worden.
 

Door: ria 8:13 PM

zondag, maart 09, 2003

 
Mijn vrije weekend zit er weer op. Joop en Kedar zijn vanavond weer gearriveerd uit Amsterdam. Zes uur was de beurs afgelopen en acht uur waren ze weer in Scharendijke. We hadden afgesproken in de pizzeria en toen ik daar aankwam zaten ze er al. Miriam was er ook, die kwam even iets afhalen, maar heeft ook gezellig nog even wat met ons gedronken. De mannetjes waren er moe van, het waren drukke dagen geweest. Veel mensen en als ik het zo op de video zag ook een heleboel lawaai. Maar ook veel belangstellenden, dat was wel heel leuk, dus nu maar afwachten of er nog respons op komt. Morgen hebben ze in ieder geval een dagje rust. Dan gaan we de omgeving bekijken en even met hem naar het strand. Dat moet je toch gezien hebben als nepalees. Ik ben nu een wasje voor hem aan het draaien, dat vind ik best wel eng. Straks is alles gekrompen, of ziet het er niet meer uit. Misschien moet ik ook nog wel strijken......... mijn hobby :((
 

Door: ria 10:31 PM
 
yesssss, ik moet ff wat kwijt. Ik geloof dat ik helemaal van mijn chatverslaving af ben, als ik die dan al ooit gehad heb. Ik heb natuurlijk best wel veel tijd op 3fm doorgebracht, dat heeft toch wel een jaar geduurd, mirc ook nog daarbij. Hele dagen was ik ingelogd op de chat. Of in ieder geval vanaf de middag tot 's avonds laat. Op die chat kom ik nooit meer. Ik zie ook dat het helemaal uit elkaar valt, de begin groep heeft elkaar een keer of wat ontmoet, maar volgens mij is er weinig van over. Ja een paar stelletjes, dat wel. ik geloof wel in cyberlove, mensen die elkaar op deze manier leren kennen en ontmoeten. Nu bij nobody's merk ik dat ik het niet meer leuk vind. Er komen steeds nieuwe mensen, die je dan allemaal weer moet leren kennen. Daar heb ik geen zin meer in. Het heeft ook geen zin. Je kan niet heel de wereld leren kennen. MSN vind ik dan weer anders, dat is meer een praatje met de buuv maken, gewoon goeie morgen enzo, heel gezellig en af en toe serieus.
 

Door: ria 1:36 AM
Ria Zondag 16 Maart 2003 at 11:51 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.