22/12/2002-28/12/2002

vrijdag, december 27, 2002

 
IDOLS Linda ** David *** Dewi ****** Yvette ** Roy ** Charlotte *** Grziella **** Bas ***** Suze **** Joel ***** Moeilijk hoor weinig uitschieters Voor mij zijn het Dewi, Bas en Joel
 

Door: ria 10:29 PM
 
Tweede kerst ook al ruim voorbij, al zit het nog wel een beetje in mijn lijf. Uur of 4 gistermiddag waren Ina en Martin er. We waren net thuis van een heerlijke wandeling, de zon scheen zelfs nog even. Het was heel gezellig. Eten was ook goed gelukt en daarna hebben we nog een spelletje gedaan. Ik ben nu even kwijt hoe het heette, ik had het nog nooit gespeeld. Je moest soms liplezen of iets uitduiden. Leuk spel, daarna nog even gedanst. Het was snel laat. Vanmorgen uitgebreid ontbeten en daarna zijn ze vertrokken. Vanmiddag bijna heel de middag spelletjes gedaan op de pc. Het is echt een hangdag. Morgen naar Nijkerk, Silvia's verjaardag vieren.
 

Door: ria 6:57 PM

donderdag, december 26, 2002

 
Zoooooooo, de eerste zit erop!!! Lekkere rustige dag gehad vandaag. Vanmorgen was het rotweer, veel regen, dus ik dacht niet te kunnen wandelen. Gelukkig werd het droog en ben ik nog lekker even naar het strand gelopen. Joop en ik zijn monopoly aan het spelen, maar ja dat duuuuuuuuurt zo'n spel, we zijn even gestopt en het ligt nu nog op tafel. We kunnen dus zo weer verder. Het vlees voor morgen heb ik ook al klaargemaakt. Belgisch stoofvlees, dat moet lekker lang sudderen. Vooraf heb ik lekker gerookte zalm en paling, en als toetje straciatella ijs. Jummie. En dan natuurlijk nog koffie met bonbonnetjes en likeur. Dat wordt smullen. Vandaag hebben we stokbrood met kaasjes gedaan. Lekker makkelijk. Vanmorgen van de huurder van de caravan ook nog een kerstkrans gekregen. Heb nog even getwijfeld of ik hem voor een borreltje zou vragen vanavond, maar eigenlijk had ik daar niet zo'n zin in. Ik denk ook dat hij liever op zichzelf is. Maar ja, vragen kan altijd natuurlijk en misschien had ik het ook moeten doen.
 

Door: ria 12:51 AM

dinsdag, december 24, 2002

 
Vanmorgen lekker vroeg op. Hele lange dag was het dus. Kerstinkopen gedaan in Zierikzee. Het viel gelukkig mee met de drukte. Allemachtig wat een hoop eten ligt er nog in de winkels. Bij de Lidl stapels zalm en paling en salades :S, torenhoge stapels dozen wijn. Ik zou bijna uit nieuwschierigheid zaterdag nog eens gaan kijken, volgens mij raken ze dat nooit kwijt. Vooral die verse dingen. Ach waar maak ik me ook druk om. Ik heb ook nog monopoly gekocht. Dat was ik al zo lang van plan, dus nu kunnen we 2e kerst met Ina en Martin spelen. Verder nog een shirtje in de uitverkoop. Lichtblauw met lange mouwen, €15.-- geen geld toch? Alles uitgeladen en opgeruimd. En een lekkere wandeling gemaakt. Joop is nog even met Cor weggeweest om naar een kloofmachine te kijken. Lekker biefstukje gegeten en toen we net klaar waren kwam Miriam nog even, ze was net thuis van haar werk. Gezellig een wijntje gedronken. ik heb haar nog ff gemasseerd want ze heeft last van haar schouders en nek. Ze heeft nu toch denk ik wel definitief besloten geen kinderen te nemen/willen, vroeg nog of ik dat raar vond. Waarom zou ik dat raar vinden. Het is haar beslissing en ik ben het er denk ik ook wel mee eens. Ze is al 34 en in de familie van Mark komt het down-syndroom voor, daar is ze denk ik nog het meest bang voor. Bovendien heeft ze een hele leuke baan, thuiszitten is niets voor haar, dus er zouden dan weer allerlei regelingen getroffen moeten worden. Beter zo. Ze houdt van uitgaan en leuke dingen doen. Kinderen belemmeren je daar zeker de eerste jaren in. Morgen 1ste kerst. We zijn lekker met z'n tween. Vanmiddag nog even met Silvia gepraat op MSN, ze was ziek en alweer aan een penicilinekuur bezig. Griep en ook borstontsteking. Maar het ging al iets beter. Hopelijk heeft ze er met de kerstdagen niet al teveel last van.
 

Door: ria 7:49 PM

maandag, december 23, 2002

 
Het was alweer half elf vanmorgen toen we opstonden. Maar ja we gingen ook laat slapen, we verleggen de dag maar een beetje, want 's avonds is het toch het gezelligst. We hebben al wel afgesproken dat we daar na nieuwjaar weer mee stoppen. Gewoon op tijd opstaan en overdag ook lekker bezig zijn is toch het beste. De dag was zodoende weer vlug om. Eer we gedouched waren, koffie en krant, was het al een uur of twaalf. Beetje opgeruimd en even achter de pc. Stukje wandelen met Simba en het werd alweer donker. Cor kwam vanmiddag ook nog even. Heeft samen met Joop het houthok opgeruimd en alle deuren binnen nageken. Alles sluit nu weer perfect en de achterdeur doet het ook weer goed :D Lekker kip met zoetzure saus gemaakt, extra sla erbij voor Joop waar hij niks van gegeten heeft. Ik vind dat hij te weinig fruit eet en wilde zo een beetje extra vitamientjes doen, maar dat was dus geen succes. Vanavond de finale van Big Brother! Dat wordt dus een avondje voor de buis. Ben benieuwd wie gaat winnen. Ik denk dat Janet wel een goede kans maakt, of anders Margriet. Hoop wel dat het deze keer eens een vrouw is.
 

Door: ria 7:42 PM

zondag, december 22, 2002

 
Vanmorgen om half elf niet geheel okselfris wakker geworden. Ik heb gelijk de sauna maar aangezet. Heerlijk gesaunaed(?) en tussendoor de Viva gelezen. Lekker relaxen, het helpt ook nog goed mijn verkoudheid los komen. Ik produceer heel veel groengele derrie en dat moet er ook allemaal uit. Gisteravond onder het eten ging ik maar naar de wc om mijn neus te snuiten. Het zou geen smakelijk gehoor zijn voor mijn tafelgenoten en omringende eters dacht ik. De serveerster heeft het trouwens ook nog gepresteerd om een puntje likeur over mijn mouw te gooien. Heb m'n trui al gewassen en hoop dat het eruit is. Zo op het eerste gezicht wel. Het is pokkeweer vandaag, heel veel regen. Net tussen de buien door even een stukje gewandeld met Simba. Ik hoop niet dat het heel januari weer gaat regenen. Is toch al zo'n rotmaand.
 

Door: ria 3:51 PM
 
Wow, heel erg gezellig geweest vanavond. Leuk uit eten geweest met Ed, Emily, Ellie en Cor. In de Gouwe Geit in Zierikzee. Met Ed en Emily een aperetiefje vooraf thuis en met Elly en Cor een afzakkertje nadien hier. Genoeg gezopen weer vanavond. Kan nog redelijk typen. Gezellig gekletst met z'n allen. Vroeger tijden komen dan weer voorbij. Van de wilde feesten. Ik ga me nu steeds meer afvragen waarom die alleen bij ons waren. Kan me geen wilde feesten ergens anders herinneren. Behalve dan die ene in Groningen. Wat is wild. Gewoon lekker dansen en drinken. Lol maken met z'n allen. Komt het ooit nog eens terug? Of is dat ook zoiets wat geweest is. Joop en ik hebben ons wel voorgenomen toch vooral op de hoogte te blijven wat muziek betreft. Of die anderen dat dan ook doen en of er dan ook nog eens een feest komt??? Of het moet een gouwe ouwe party zijn. We wachten het maar weer af.
 

Door: ria 1:32 AM
Ria Zondag 22 December 2002 at 11:33 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.